23948sdkhjf

Verktøy AS Industri

Verktøy AS Industri er totalleverandør av manuelle og automatiserte moment og forspenningsverktøy for bolteforbindelser og applikasjoner som behøver nøyaktig påført moment og forspenning.

Hydrauliske høytrykksverktøy og tilhørende pumper for løft og press inngår også i produktporteføljen, og vi er en stor leverandør av sylindere og mer spesialierte hydrauliske jekker og høytrykks baserte verktøy til produksjon og vedlikeholdsaktiviteter.

Vi leverer verktøy og verktøysystemer med tilhørende kalibrerings og måleutstyr til offshore, subsea, energi, prosess- og mekanisk industri. Kundegruppen vår inkluderer også byggebransjen og vannkraft, så vel som farmasøytisk og medisinsk industri.

Virksomheten driver eget service og monteringsverksted og har eget mekansik kalibreringslaboratorium for testing og sertifisering av momentverktøy og kalibreringsutstyr.

Verktøy as Industri leverer spesialverktøy og systemer til en rekke utfordrende applikasjoner som omfatter undervannsaktiviteter (subsea). Og vi sammarbeider tett med en rekke teknologiledende bedrifter om utvikling av nye verktøy og målesystemer.

Generelt er aktiviten i firmaet konsentrert om verktøy og systemer som ved hjelp av hydraulikk, pneumatikk og gearforsterking utvikler og påfører store, men meget nøyaktige og målbare krefter. Dette inbefatter bruk av NDT systemer basert på ultralyd og annen måleteknolog.

Fakta om Verktøy AS Industri

Adresse
Verktøy AS Industri
Ravnåsvn 3
1254 OSLO
Se på kart

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 23191880

Org. nr.: NO921715447

Ansatte: 7

Sertifikater: Achilles JQS, ISO 9001:2008

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Aksel Bråthen
Tittel: Teknisk Sjef
Direkte telefon: +47 92040539

Erik Conradi
Tittel: Konsulent
Direkte telefon: +47 99092995

Frode Lund
Tittel: Daglig Leder
Direkte telefon: +47 92017279

Send til en kollega

0.19