23948sdkhjf

TESS as

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang.

I tillegg er TESS en ledende norsk aktør innenfor sveisemaskiner og sveisemateriell, rengjøringsmaskiner, personlige verneprodukter, verktøy, rekvisita etc. Omkring kjerneproduktene har TESS bygget opp et stort tjenestetilbud lokalt og en egen teknisk divisjon sentralt. I sistnevnte skjer blant annet produksjon av spesialslanger og produksjon av en rekke ferdigprodukter innen hydraulikk og subsea.

Vårt marked er i første rekke industrikunder både on- og offshore. Produktene distribueres gjennom mer enn 100 egeneide servicesentre spredt over hele landet. Alle med lokalt tilpasset tjenestemeny og lager. TESS har sitt hovedkontor i Lier kommune utenfor Drammen. Vårt hovedmarked er Norge, men vi er også tilstede i utlandet. TESS International har som oppgave å koordinere den globale virksomheten til TESS, som i dag omfatter servicesentre i Danmark, UK, Brasil, Singapore, USA og Spania.

TESS as administrerer og koordinerer innkjøp, import og støttefunksjoner for TESS-firmaene i Norge og i utlandet. Dette omfatter sentral ledelse og sekretariat, samt funksjonene HR, TESS Academy, IKT, marked, kommunikasjon, HMS-KS og økonomi. I tillegg ivaretar TESS as spisskompetanse innen stålslanger, hydraulikk, subsea og integrerte forsyningsløsninger.

TESS ble grunnlagt i 1968 av gründerne Erik Jølberg og Olav Nygaard, og eies av Erik Jølberg. Siden oppstarten har firmaet hatt en imponerende vekst; TESS har mer enn 900 ansatte og en total omsetning som overstiger 3 milliarder.

Fakta om TESS as

Adresse
TESS as
Industrigata 8
3414 Lierstranda
Se på kart

Region
Norge
Buskerud
Lier

Telefon: +47 32844000

Org. nr.: NO936843107

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Anette Hansen
Tittel: Kommunikasjonsdirektør
Direkte telefon: +47 32844075

Eve Jacobsen
Tittel: Marketingansvarlig

Send til en kollega

0.278