23948sdkhjf

Ara-el ApS

Ara-El ApS er en detaljhandel selskap som ble grunnlagt i 1990, med vekt på elektromekaniske komponenter fra ledende produsenter i Europa. Gjennom årene leverandør siden blitt utvidet og tilpasset slik at vi i dag står overfor en meget sterk produktportefølje.

[B] Vi legger til noen ekstra dimensjoner [/ b]
I vår bransje, har det lenge vært en tradisjon at det er "tallene som teller", og derfor har det vært et sterkt fokus på pris som konkurransemiddel.

På Ara-El, har vi satt oss som mål å legge til noen ekstra dimensjoner til pris parameter. Vi tror rett og slett ikke at det er bare prisen, og prisen alene som teller når en bedrift velger leverandør for eksempel. komponenter for industrielle kontroll prosesser og løsninger.

I kontrast, tror vi at "kjemien" i samarbeid med en verdi, og spesielt når den positive kjemi kombinert med en kraft som går utover det smalt område, som omfatter den enkelte komponent.

Som leverandører av komponenter for kontroll løsninger, vil vår suksess være betinget av våre kunders suksess. Derfor, vi og våre kunder en rekke felles mål. Snarere enn en tradisjonell kunde / leverandørsamarbeid, ser jeg dette mer som et partnerskap. En proaktiv partnerskap hvor vi i vår nisje vil skape de best mulige forhold for våre kunders konkurranseevne.

I tillegg til de enkelte kvalitetskomponenter, vil vi være agenter for kunnskap opprettet med en treenighet bestående av produsentens kunnskap, vår kunnskap og kundeanerkjent kunnskap. Dermed oppnår vi en synergieffekt der den totale opplevelsen å bli utnyttet for en unik og verdifull konkurransefortrinn for våre kunder på denne måten vil bli flere partnere enn faktiske kunder.

Derfor hard konkurranse på pris alene aldri oss. På Ara-El, vil vi konsentrere oss om de mykere verdier som til slutt overskygger den nakne kostnadsparameter. Nemlig saksøker og profesjonalitet, kompetent rådgivning, innovasjon og optimal kvalitet og funksjonalitet av kontroll løsninger som våre kunder enten må bruke eller bifaller.

Vi lager for våre kunder, og kan levere standard-lager varer til neste dag hvis bestilt før kl. 14:00. Vi har ingen gebyrer, kundene betaler kun for frakt.

Vårt kontor er åpent fra kl . 08:00 til 16:00 , på fredager til 15.30.


Fakta om Ara-el ApS

Adresse
Ara-el ApS
Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Se på kart

Region
Danmark
Sjælland
Faxe Kommune

Telefon: +45 56286550

Org. nr.: DK26446368

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Karin Lange
Direkte telefon: +45 56286550

Send til en kollega

0.094