23948sdkhjf
Del siden

EIVA-SAFEX AS

EIVA-SAFEX AS er et selskap som har visjon og hovedfokus i alt sitt arbeid på:

Verdiøkning for våre kunder. Vår visjon er: ”Best på å tilføre verdier!”

Selskapets navn ble fra 1.1.2009 EIVA-SAFEX AS.

Selskapene som utgjorde det som i dag er EIVA-SAFEX AS har meget forskjellig historie og etableringsår. Det eldste selskapet som ble fusjonert inn i 2009 var AS Nielsen & Johnsen (NIJO) i Trondheim med avdeling i Harstad. Et selskap som i 2009 var 140 år gammelt. SAFEX AS Oslo og Bergen ble også fusjonert inn samtidig og ble som NIJO kjøpt opp av EIVA AS 1. september 2006. Selskapene VIDUM AS Tønsberg og Bjarne Walth. Simonsen AS Oslo ble kjøpt opp henholdsvis i 2001 og 2003. EIVA AS ble etablert i 1989 og var tidligere selskaper som 1.1.1990 gikk sammen i ett selskap. I 1992 gikk Hydrogas Norge AS, i dag Yara Praxair AS, inn på eiersiden og det ble etablert et tett og godt samarbeid i industrimarkedet.

Fra årsskiftet 1998/1999 endret EIVA AS sin strategi fra å være forhandler lokalt med 10 avdelinger og et leveringsprogram som i stor grad utføres av de større kjedene i dag.

EIVA AS valgte å gå i dybden og fokusere på import på utvalgte områder hvor kravet til kompetanse, dokumentasjon, service og opplæring var mer typisk.

Dette arbeidet har tatt ca. 10 år og hvor EIVA-SAFEX AS i dag fremstår tydelig i sine utvalgte segmenter med en felles IT-plattform, ledelse og profil preget av sterk fokus på vår visjon, herunder å være ledende innenfor HMS og kvalitetsstyring. Dette har ledet til investering i større testbenk og spektrograf på vårt anlegg i Trondheim for etterkontroll av våre leveranser til løftemarkedet og markedet for havbruksprodukter. Selskapet er fokusert på 3 hovedområder i tillegg til service, årlig kontroll, sertifisering, elektronisk dokumentasjon og opplæring:

• Alle produkter til løfteoperasjoner

• Prosesser innenfor skjæring og sveising av stål og metaller

• Beregning, design og leveranser av komplette sikringsanlegg for havbruk

Utover 3 tunge logistikk og kompetansesenter i Oslo, Trondheim og Tønsberg, har EIVA-SAFEX AS regionale salgs- og servicesteder fordelt rundt i Norge på i alt 10 steder.

Velkommen som kunde!

EIVA-SAFEX AS
Borgeskogen 24
3160 STOKKE
Norge
Org. nr.: NO951081817
70
Achilles JQS, Achilles Utilities NCE, ISO 9001:2015, StartBANK, TransQ
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.046