23948sdkhjf

Mekanisk Service Halden AS

Mobile målinger og 3D-skanninger
Vi kan måle dimensjoner på opptil 160 meter (80 meter i alle retninger, «ubegrenset» lengde ved å foreta en statisk justering) med ekstrem nøyaktighet i tillegg til å utføre 3D-skanninger.

Med vårt mobile målesystem kan vi f.eks. måle opp store eller små produkter underveis i eller etter produksjon, rette opp maskiner og utstyr, kalibrere utstyr i bevegelse (f.eks. robotbevegelser), kontrollere utstyr eller omgivelser for å dokumentere eventuelle endringer (f.eks. setninger eller andre bevegelser) i tillegg til en rekke andre bruksområder.

Reverse Engineering
Vi kan også 3D-skanne produkter for videre å produsere ferdige 3D-modeller av produktet. 3D-modellene blir spesialtilpasset slik at de effektivt blant annet kan brukes direkte i produksjon. Videre kan vi f.eks. produsere en kopi av et produkt i våre verksteder, levert sammen med en ny 3D-modell.

Videoer om målesystemet:

Maskinering
Vi leverer en rekke fleksible tjenester innenfor maskinering, vi har blant annet CNC dreiebenker med roterende verktøy, 5-aksede CNC fresemaskiner og maskiner for høypresisjons trådskjæring. Vi maskinerer i størst grad prototyper og småserier, og har spesialisert oss i raske omstillinger. Vårt mål er å redusere våre kunders totale kostnader.

Industrivedlikehold - Tradisjonelt og avansert
Våre industrimekanikere utfører avansert mekanisk vedlikehold. Vi har en rekke mekanikere som er utdannet innen tilstandskontroll og vibrasjonsanalyse, lagermontering og laseroppretting med Fixtur Laser. Vi kan med denne kombinasjonen montere nytt maskinutstyr på riktig måte, overvåke utstyret og utføre vedlikehold når det er nødvendig.

Balansering
Vi balanserer de fleste rotortyper i vår Schenck balanseringsmaskin, og utfører både statisk og dynamisk balansering. Vi kan også balansere utstyr ute i felten, på denne måten slipper du som kunde å demontere aktuelt utstyr fra din produksjon. Ved nyproduksjon kan vi sluttbalansere produktet etter maskinering, på denne måten kan vi dokumentere og garantere maksimal levetid på det vi leverer til våre kunder.

Sveising
I vår sveiseavdeling bygger vi produksjonsutstyr og konstruksjoner til industrien. Våre sertifiserte sveisere produserer i en rekke materialkvaliteter. I tillegg har vi en avdeling spesialisert på tynnplate- og skiltproduksjon. Kombinert med vår maskineringsavdeling og våre vedlikeholdstjenester gir dette deg som kunde en totalløsning, du reduserer antall leverandører du må forholde deg til.

Leverandørkompetanser

Fakta om Mekanisk Service Halden AS

Adresse
Mekanisk Service Halden AS
Svinesundsveien 338
1788 Halden
Se på kart

Region
Norge
Østfold
Halden

Telefon: +47 69194880

Fax: +47 69194889

Org. nr.: NO966561696

Sertifikater: CE, EN1090, ISO 9001:2008

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Atle Slang
Avdeling: Service
Tittel: Prosjektleder/Selger
Direkte telefon: +47 69 19 48 83

Jan Roger Eriksen
Avdeling: Administrasjon
Tittel: Daglig leder
Direkte telefon: +47 69 19 48 80

Jens Johansen
Avdeling: Sveis
Tittel: Prosjektleder/Selger/Sveisekoordinator
Direkte telefon: +47 69 19 48 88

Jon Eriksen
Avdeling: Administrasjon
Tittel: Prosjektleder/Selger
Direkte telefon: +47 69 21 19 44

Lars Ekhaug
Avdeling: Maskinering
Tittel: Prosjektleder/Selger
Direkte telefon: +47 69194882

Veronika Culaj
Avdeling: Administrasjon
Tittel: Prosjektleder/Selger
Direkte telefon: +47 69 19 48 87

Send til en kollega

0.209