23948sdkhjf

HARALD PIHL AB

Vi er en av Europas definitivt største lagerholdere av titan og spesiallegeringer.

Ved bestilling før kl.12:00 sender vi samme dag!

Vår effektivitet og leveringsdyktighet er ett av våre absolutte konkurransefortrinn, noe vår stadig økende og tilfredse kundemasse er et solid bevis på.

Harald Pihl AB ble grunnlagt i 1912, og har siden oppstarten den gang utvidet virksomheten gradvis til det sortimentet av legeringer vi idag fører. Vi er blant de ledende lagerholdere i Europa på Nikkel, Kobber, Titan og Sveisematerial. Vi har bl.a. bolt/stang, plate/tynnplate, rør(pipe og tubing), bånd og tråd i lager. Sertifisert materiale lagerføres iht. til gjeldende og ledende internasjonale normer. (ASTM, ASME, AMS, UNS, NACE og NORSOK for å nevne noen).

Harald Pihl AB er sertifisert iht. ISO 9001 og AS / EN 9120.(Aerospace)

Vår kvalitetsavdeling består av dedikerte ansatte, som alltid ligger i forkant av utviklingen når det gjelder industrikrav, kvalitetsendringer og sertifiseringer innen de ulike industrier/markeder vi opererer i. På dette feltet har vi ambisjoner om å være markedsledende.

Sverige har alltid vært hovedmarkedet, men HARALD PIHL AB har de seneste årene ekspandert voldsomt, spesielt i Europa. Vi forsyner idag stadig nye kunder over hele verden, med høykvalitetsmaterialer fra vårt hovedlager i Täby utenfor Stockholm.

Vi kan tilby en utmerket service og hurtige leveranser direkte fra vårt lager, takket være særs gode relasjoner med våre logistikkpartnere.

Besøk gjerne våre hjemmesider (http://www.haraldpihl.com/) Der finner man ytterligere informasjon om selskapet og hva vi kan tilby av materialer og tjenester. Bl.a. tilbyr vi innomhus vannskjæring av lagerplater.
I tillegg finner man en daglig oppdatert lagerliste, hvor man enkelt kan søke på tilgjengelighet av ønsket materiallegering.

Gjennom årenes løp har vi opparbeidet oss et solid nettverk av produsenter og underleverandører i hele verden. Dette gjør oss i stand til å skaffe til veie materiale som kan være vanskelig å finne og som ikke lagerføres.

Har du generelle spørsmål eller kanskje en konkret forespørsel? Ikke nøl med å kontakte oss!

Se alleNyheter

Fakta om HARALD PIHL AB

Adresse
HARALD PIHL AB
RÅDHUSGATEN 4
5014 BERGEN

Region
Norge
Vestland
Bergen

Telefon: +47 90204040

Fax: +46 8 731 0540

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Kjetil Aksdal
Avdeling: HARALD PIHL AB Norge
Tittel: Sales Area Manager Norway
Direkte telefon: +47 90 20 40 40

Send til en kollega

0.142