23948sdkhjf
Del siden

KMC Ytbehandling AB

KMC AB har 35 års erfaring i utvikling og forhandling av utstyr for mekanisk overflatebehandling og overflaterengjøring til svensk industri. Vår drivkraft er innovasjon og å jobbe med kundetilpassede løsninger. For oss er det en selvfølge å jobbe tett sammen med markedsledende leverandører for på best mulig vis å hjelpe svensk industri til å bli enda mer konkurransedyktig.

Våre produkter
KMC har fire hovedområder: Rensing, tromling, industriell klesvask og balansering, vi tilbyr dessuten ulike typer av væskerensing. Vi er markedsledende innen for disse områdene og fulldekket med maskiner, material, service og reservedeler.

Vi tilbyr blant annet: Maskiner for slungrening og høytrykkrensing, ultralydsrengjøring og vasker, rundvibratorer samt avanserte balanseringsmaskiner for alle roterende komponenter.

Vi inngår i det børsnoterte Addtech-konsernet – et handelskonsern siden 1906. Dette eierskap har tilført oss finansiell styrke samt ytterligere industriell erfaring og kompetanse.

Våre spesialkunnskaper innen blant annet høytrykkrensing, tromling, Industriell klesvask og balansering gjør at du som kunde kan være sikker på å få riktig utstyr til ditt eksakte behov.

KMC Ytbehandling AB
Fakturavägen 6
175 62 Järfälla
Sverige
Org. nr.: SE5564083334

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.093