23948sdkhjf
Del siden

Donaldson Filtration Norway AS

Donaldson er en ledende verdensomspennende leverandør av filtreringsløsninger, som forbedrer menneskers liv, fremmer ytelsen av våre kunders produkter og beskytter miljøet. Vi er en teknologidrevet virksomhet, som er dedikert til å tilfredsstille våre kunders behov for filtreringsløsninger gjennom innovativ forskning og utvikling, løsningsekspertise og global tilstedeværelse.

Donaldson Ultrafilter®
Donaldson Ultrafilter® tilbyr et komplett program innenfor filtrerings- og separeringsprodukter til trykkluftsystemer og prosessfiltrering. Viften av produkter dekker trykkluftfiltre og filtre til steril luft, damp og væske, erstatningsfiltre, kjøletørrere og adsorptionstørrere pluss systemer til kondensatbehandling. Den konstante optimering av filtermedier, flow-optimert filterdesign samt anvendelsen av moderne kontroll- og målesystemer sikrer våre kunder utbyttet av maksimale energibesparelser med den høyeste filtreringseffektiviteten.
Med et altomfattende servicekonsept, lokal tilstedeværelse i hele Europa, kvalifiserte serviceteknikere og individuelle serviceavtaler er vi deres perfekte partner gjennom hele produktets levetid.

Donaldson Filtration Norway AS
Martin Lingesvei 25
1364 Fornebu
Norge
Org. nr.: NO950737549

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.109