23948sdkhjf
Del siden

Pilz Skandinavien K/S

Pilz Skandinavien er datterselskap av Pilz GmbH & Co. som med mere enn 1.800 medarbeidere over hele verden er førende innen for sikker automasjonsteknologi. Produktene omfatter kontroll- og overvåkingsreleer, sikkerhetsreleer, programmerbare sikkerhets-styringer, sikre BUS systemer, sensorer, lysgitter/lysbommer, mekaniske sikkerhetskontakter, betjeningspaneler, tekstdisplays og servoløsninger.

Utover komponenter tilbyr Pilz også et bredt utvalg av serviceytelser, som blant annet omfatter rådgivning og kurs.

Kundeorientering
En virksomhet lever i kraft av kundene. Hos Pilz skal ekte kundenærhet være synlig på alle nivåer og områder. Vi vil overbevise ved hjelp av individuell rådgivning, fleksibilitet og pålitelig service.

Førende på verdensmarkedet gjennom å være førende innen for teknologi
Vi tilpasser oss de aktuelle behovene på markedet. Derfor kan vi alltid tilby deg innovative løsninger innen for sikker automasjon. Vi er førende på markedet innen for vesentlige delområder i forbindelse med sikker automasjon og sikrer dermed vår førende posisjon innen for forskning og teknologi.

Helhetsløsninger
Som leverandør av løsninger til sikker automasjon tilbyr vi individuelle helhetsløsninger. Hertil hører innovative produkter og omfattende serviceytelser.

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Danmark
Org. nr.: DK19704483
AAA
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032