23948sdkhjf
Del siden

Aluflex System AS

AluFlex tilbyr et bredt sortiment av automasjonsprodukter og automasjonsløsninger til den skandinaviske industrien. Med 25 års erfaring innenfor automasjonsbransjen håper vi å kunne hjelpe deg med dine automasjonsløsninger. Vi selger alt fra item aluminiumsprofilsystem til båndtransportører samt lineærprodukter som skinneføringer, kuleskruer, lineærmoduler og teleskopskinner m.m.

Vi har virksomhet i hele Norden og leverer automasjonsløsninger til alle typer industri. Det gjør vi ved å kombinere noen av markedets beste leverandører av automasjonsprodukter. Vårt brede produktprogram omfatter aluminiumsprofilsystemer, båndtransportører, palettbaner og arbeidsplassystemer, lineærprodukter som skinneføringer, kuleskruer, lineærmoduler, teleskopiske bevegelser, samt tannstangløsninger.

Vi har et stort lager og verksted i Helsingborg. Dett gir oss mulighet til å kappe, bearbeide og montere raskt etter dine ønsker. For å lette konstruksjonsarbeidet for deg, har vi lagt ut CAD- og PDF-filer på SolidComponents hjemmeside.

Vi forvandler ideene dine til ferdige løsninger!

Aluflex System AS
Energivegen 14
2051 JESSHEIM
Norge
Org. nr.: NO968422464

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.05