23948sdkhjf
Del siden

Gundersen Galvano AS

Gundersen Galvano startet opp i 1976, og er en familiebedrift med tilhold på Hafslundsøy i Sarpsborg. Etter over 40 år i faget har vi opparbeidet unik erfaring og etablert vår posisjon
blant landets ledende innen galvanisk industri. Vi har i alle år tilpasset våre tjenester etter kundenes behov, og utfører i dag det meste innen elektrolytisk overflatebehandling av metaller. Kombinert med god kvalitet og stor leverings- kapasitet, fremstår vi som førstevalget for flere ledende aktører i ulike bransjer.
Vårt gode omdømme og fotfeste i markedet er et resultat av både fornøyde kunder og lønnsom drift. Ved å forene vilje til hardt arbeid med evnen til å tenke langsiktig, har vi skapt en
solid bedrift med sunn økonomi og stor tro på fremtiden. Vår drift har vært preget av nøkternhet og hardt arbeid, og vi har sammen skapt en bedrift med sunn økonomi og evne til å tenke langsiktig.

Du finner våre kunder innen blant annet

• bilindustri
• møbelindustri
• elektronikkindustri
• tynnplateindustri
• forsvaret
Av vårt brede tjenestespekter, kan vi nevne følgende:

- Nikkel- og krombelegg på stål, messing og kobber.
- Sink på stål og press-støpt Sink med fargene blå, gul og sort.
- Fortinning, forkobring og gullforgyller jernkobber og messingdeler.
- Sur sink med blå/gul kromat. 
- Eloksering/anodisering av aluminium. Kromat på støpte og profilerte aluminiumsdeler.
- Sink/Nikkel med passivering og sealer/top coat
- Sink/jernlegering med sort eller gul kromat,  Nikkel og tinnbelegg på messing, kobber og stål.                                              - Korrosjonstesting: I vårt salttåkekammer utfører vi korrosjonstester for å kontrollere den aktuelle overflatebehandlingens motstandsdyktighet mot rust.
- Glassblåsing.
- Sliping.

I vårt laboratorium utfører vi kontrollprøver for sikre optimal kvalitet på våre prosessvalg. Vi har også røntgen for å kontrollere at tykkelsen på belegget er etter gitte spesifikasjoner.

Moderne maskiner og utstyr er en forutsetning for å ivareta krav til kvalitet og leveringskapasitet. Hos Gundersen Galvano foretar vi derfor jevnlig nye investeringer for å sikre mest mulig
effektive prosesser - i henhold til ulike kundekrav og gjeldende bransjestandarder. Alle våre produksjonslinjer betjenes av erfarne medarbeidere med høy kompetanse innen ulike typer overflatebehandling. I tillegg har vi fokus på å skape et godt arbeidsmiljø med hensyn til ergonomi, trivsel og faglig utvikling. Det gir fornøyde ansatte.

Vår visjon er å levere de beste produktene i bransjen - og samtidig være fremst på arbeidsmiljø. Det skal bidra til at alle som jobber i Gundersen Galvano yter det lille ekstra for å innfri
kundens forventninger - kanskje til og med overgå dem.


Vår utvikling og vårt tjenestespekter har hele veien blitt formet av etterspørselen og behovet. Det har gjort oss til en naturlig samarbeidspartner for mange aktører. Vi leverer det aller meste innen elektrolytisk overflatebehandling av metaller, og leveringsdyktighet.

Vi er godkjent for levering til Saab og Volvo og sertifisert til Kongsberg Gruppen. Vi kan skilte med navn som Malm Orstad, Kverneland Group, Rheinmetall, Castor, Spilka og Benteler i vår kundeportefølje.


Ta en titt på vår brosjyre her.

Besøk vår nettside her.


Kontakt oss gjerne på mail eller på telefon. 69130590/90933841

Gundersen Galvano AS
Helgebyveien 27
1734 HAFSLUNDSØY
Norge
Org. nr.: NO825822372
ISO 14001:2015, ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031