23948sdkhjf

Fredriksstad Motorfabrik AS

Fredriksstad Motorfabrik ble startet opp på begynnelsen av 1900 tallet, og har opp gjennom 1900 tallet produsert motorer for fritidsmarkedet som tøffer og går den dag i dag.
I 1981 ble Fredriksstad Motorfabrik overtatt av Brødrene Reinholt Andreassen, og har etter dette gjort store investeringer innen maskinering.

I 1996 ble lokalene i Fredrikstad solgt og produksjon og lager ble flyttet til Sarpsborg. I 2013 flyttet bedriften igjen til Kampenes næringsområde i Sarpsborg, for videre å kunne utvikle bedriften.

I dag har bedriften 9 ansatte, hvorav 2 administrative og 7 operatører. Bedriften konsentrerer seg hovedsakelig om underleveranser til industrien i Norge. Dette innebærer CNC maskinering og produksjon av klammer for telemaster. Det som har med “FM” motoren å gjøre, er nå tatt over av Fredrikstad Motorverksted AS

Majoriteten av våre kunder er kunder innen prosessindustrien og on/offshore industrien. Vi produserer produkter med høye toleranser og god kvalitet. Fredriksstad Motorfabrik AS er en dynamisk bedrift med god evne til å snu seg rundt i forhold til det kunden krever. Vi har god dialog med våre kunder.

Det å arbeide i bedriften er bra og arbeidsmiljøet er stabilt. Det er liten gjennomstrømning av ansatte og vi har for tiden lærling i CNC maskineringsfaget.

Fakta om Fredriksstad Motorfabrik AS

Adresse
Fredriksstad Motorfabrik AS
Bredmyra 1
1739 Borgenhaugen

Region
Norge
Viken
Sarpsborg

Telefon: +47 69 14 84 43

Ansatte: 6

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Espen Reinholt Andreassen
Tittel: Direktør

Ronny Hanski
Avdeling: Klammer
Tittel: Avdelingsleder
Direkte telefon: +47 45270513

Send til en kollega

0.141