23948sdkhjf

Olitec Packaging Solutions K/S

Olitec Packaging Solutions A/S er leverandør av emballasjer til produksjonsvirksomheter og grossister på det europeiske marked.

Produktsortimentet er meget bredt innenfor standardemballasjer og spesielt fremstilte emballasjer til produksjon, lager og forsendelse, primært i ren, sterk og hygienisk plast. Produktene er hovedsakelig fremstillet innenfor EU.

Den korrekte emballasjeløsningen kan ofte spare din virksomhet for tid og penger, ved å effektivisere produksjonen og unngå dyre produksjonsstopp.

I en globalisert verden stiger behovet for miljøriktige emballasjer, som tilgodeser stigende krav til sertifiseringer og sikkerhet. Plast skal ikke sertifiseres eller varmebehandles ved eksport/ import og kan lette eksportprosessen betraktelig.

Olitec Packaging Solutions A/S er meget miljøbevisst og våre produkter produseres i 100 prosent miljøvennlig plast, som PP og PE plast som kun utleder karbondioksid og vann ved brenning.

Vårt mål er å levere den mest effektive emballasjeløsning til våre kunder, Olitec Packaging Solutions har mere enn 20 års erfaring på emballasjemarkedet og har utviklet mange kundespesifikke emballasjer.

Få mere inspirasjon på hjemmesiden:
Plastpaller og pallerammer
Kasser, bakker og skillerom
Pallekar og foldbare pallecontainere
Beskyttende emballasjer

Har du ytterligere spørsmål til produkter eller løsninger er du alltid velkommen til å kontakte oss på telefon 7027 1275 eller sende oss en epost.

Fakta om Olitec Packaging Solutions K/S

Adresse
Olitec Packaging Solutions K/S
Agerhatten 5
5220 Odense SØ
Se på kart

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70271275

Fax: +45 70271276

Org. nr.: DK16427284

Ansatte: 8

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Ditte Nielsen
Tittel: Key Account Manager Scandinavia
Direkte telefon: +45 6313 5803

Send til en kollega

0.109