23948sdkhjf

Rekordpåmelding til Industriens Markedsplass

22.-23. mars samles på nytt nasjonale og internasjonale utstillere til Industriens Markedsplass (IM) i Telenor Arena, Fornebu.

Med over 140 utstillere blir messen større enn noensinne.

Siden 1998 har TESS samlet leverandører til Norges eneste spesialmesse for produkter og tjenester til drift og vedlikehold innenfor olje & gass, havbruk og fiskeri, offentlig sektor, entreprenør og industri. IM arrangeres for første gang siden 2018 etter noen års avbrudd grunnet pandemien.

Blant de besøkende blir det en blanding av leverandører, kunder og TESS-ansatte fra våre norske og utenlandske etableringer. Over 140 utstillere er påmeldt, noe som gjør at årets messe blir rekordstor. Flere leverandører får større utstillingsplass og det blir for første gang etablert egne områder for entreprenør-, samt olje & gass-segmentet.

Innovative løsninger

Blant løsningene som vises fram på messen er et fullskala konsept for ubemannet bunkring til bruk på offshore-installasjoner. Systemet vil bestå av en fjernstyrt lasteslange mellom forsyningsfartøy og oljeplattformer, noe som tilrettelegger for ubemannede og lavbemannede installasjoner til havs.

Nylig leverte TESS det første ubemannede lageret offshore på norsk sokkel. På IM vil TESSgate bli vist fram, sammen med andre ubemannede lagerløsninger. For kundene innebærer dette lavere forbruk og reduserte CO2-utslipp.

Sentralt for messen står budskapet om hvordan virksomheten kan bidra til en bærekraftig utvikling. Kortreiste produkter med høy kvalitet og innovative løsninger, som gir minst mulig fotavtrykk i miljøet, er viktigere enn noen gang.

Bærekraft

- Bærekraft er en sentral del i alt vi gjør. Derfor er vårt ønske at Industriens Markedsplass kan bidra positivt til miljøet ved å tilby en arena for kompetanseutveksling mellom sentrale aktører. IM er en viktig møteplass for å utveksle informasjon og bygge relasjoner,sier TESS-sjef Erik Jølberg.

På programmet er også flere spennende foredragsholdere; blant annet fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg, representanter fra Equinor, samt Julie Brodtkorb, administrerende direktør i Maskinentreprenørenes forbund.

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094