23948sdkhjf

Hydro har fullført oppkjøpet av Hueck

Hydro fullførte oppkjøpet av Hueck 28. februar etter godkjenning fra konkurransemyndigheter i Tyskland og Østerrike. Oppkjøpet styrker Hydro Building Systems sin posisjon i Europa.

Hueck er en familieeid bedrift og leverandør av aluminiumsystemer og ekstruderte aluminiumsprofiler, med hovedkontor i Lüdenscheid Tyskland.

De har 500 ansatte, to ekstruderingspresser og ett smelteverk. Hueck er delt inn i to forretningsområder: Ekstrudering og Systemer.

Tyskland største segment

Tyskland er det største segmentet i det europeiske markedet for byggesystemer. Nå har Hydro fem ekstruderingsanlegg, tre gjenvinningsanlegg og totalt 2000 ansatte i landet. Dette inkluderer 200 teknikere som er spesialister på å lage løsninger for vinduer, dører og fasader for byggeindustrien.

- Sammen, som et selskap, vil vi gå lengre enn vår bærekraftstrategi med lavkarbonløsninger. Vi utdyper vår digitale tilnærming for effektivt å støtte våre kunder, så vel som vår forskning på innovasjoner. Vårt oppdrag er uendret, vi er fullt ut forpliktet til å hjelpe våre kunder med å realisere nye muligheter i bygg- og anleggsmarkedet. Vi ser frem til å møte våre nye kolleger og sammen vil vi skrive nye kapitler i vår felles historie, sier Senior Vice President Henri Gomez, som leder Hydro Building Systems.

Dette er WICONA:

I løpet av de siste 10-årene har varemerket WICONA utviklet seg til et synonym for byggsystem i aluminium som oppfyller de høyeste standarder. De høye teknologiske standardene, strenge systemhensyn og kvalitetsbehandling av produktene, samt omfattende tjenester og konsultasjon, er alle elementer som bidrar til varemerkets suksess. WICONA er en del av Hydro som er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Konsernet kombinerer lokal ekspertise, verdensomspennende rekkevidde og uovertrufne muligheter innen FoU.

Kilde: Pressemelding fra Hydro

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125