23948sdkhjf

Kleven veft: - I sjokk etter dødsulykken

«Dette er en mørk dag for alle i Green Yard Kleven».

Det skriver verftet i en pressemelding, etter at en ansatt døde på jobb torsdag.

– Våre tanker går først og fremst til de pårørende som har mistet et kjært familiemedlem, sier daglig leder Hans Jørgen Fedog.

Fikk gjenstand i hodet

Det var ved 13.30-tiden at politi og nødetater fikk melding om at det hadde skjedd en dødsulykke ved Klevens verft i Ulsteinsvik. En av de ansatte hadde fått en gjenstand i hodet i forbindelse med løftearbeid fra en kran.

– Vi har mistet en kollega som var godt likt av alle og jeg vil rose våre ansatte for måten de har tatt vare på hverandre etter ulykken. Vi er alle i sjokk og sorg og vi vil nå prioritere å hjelpe våre ansatte, sier Fedog i pressemeldingen.

Politi og Arbeidstilsyn koplet på saken

Politiet er nå i gang med å etterforske hendelsen for å få klarhet i hva som kan ha vært årsaken til dødsulykken. Det skal ha vært vitner til hendelsen, og disse blir intervjuet. I tillegg er kriminalteknikere på det stedet, skriver NRK, som også skriver at Arbeidstilsynet skal foreta et besøk på stedet fredag.

Ordfører i Ulstein kommune, Knut Erik Engh, opplyser at kommunen har etablert et kriseteam, og at både pårørende og noen av de ansatte ved verftet får tilbud om hjelp.

Kilde: NRK

KLIKK for alle artikler i Verft og fartøy.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064