23948sdkhjf

Vard Electro signerer kontrakt med Ulstein Verft

Vard Electro har signert kontrakt med Ulstein Verft for levering av deres SeaQ Communication ombord to Construction Service Operation Vessels (CSOVs). Sluttkunden er Olympic, og planlagt overlevering er første halvdel av 2024.

Vard Electro bidrar med lang erfaring og kompetanse til prosjektet etter å ha levert kvalitetsløsninger til den maritime industrien i mer enn 20 år.

Det går fram av en pressemelding.

Høye standarder

Bedriftens omfattende kunnskap om industrien og dets strenge krav til kommunikasjon, velferd og sikkerhet vil sørge for at SeaQ Communication pakken følger de høye standardene innen offshore vind segmentet.

- Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør av informasjon -og kommunikasjonsteknologi (IKT) ombord de to fartøyene. Med vår lange erfaring fra bransjen vil vi levere en IKT-løsning av høy kvalitet til Olympic, som sørger for et trygt og effektivt arbeidsmiljø for mannskapet om bord fartøyene, sier Svein Arne Langva, Sales Manager i Vard Electro.

SeaQ Communication pakken er en omfattende IKT-løsning som vil gi fartøyene en robust infrastruktur og øke mannskapets effektivitet og sikkerhet mens de er på sjøen. System pakken er designet for å imøtekomme de krevende maritime forholdene til sjøs, i tillegg til å gi mannskapet ekstra komfort gjennom et utvalg infotainment funksjoner.

Kommunikasjon, velferd og sikkerhet

IKT-pakken består av løsninger for kommunikasjon, velferd, og sikkerhet, i tillegg til IT stativer og integrasjonstjenester. Prosjektet viser frem ekspertisen og ressursene som er tilgjengelig innenfor den maritime klyngen på Sunnmøre. Verft, rederi, designer og leverandør har alle sterke bånd til det lokale maritime samfunnet og jobber sammen for å bringe innovative løsninger til den maritime industrien.

Kilde: Pressemelding fra Vard

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.533