23948sdkhjf

Reach Subsea bestiller Olympic Subsea-fartøy for dekommisjonering

Norske Reach Subsea har sikret seg en kontrakt og fartøyskapasitet for å levere et dekommisjoneringsomfang i Nordsjøen for en ikke navngitt kunde.

Kontrakten representerer om lag 40 prosjektdager for utførelse i første kvartal av året. Det er fartøyet «Olympic Delta» som skal benyttes.

Gjelder for hele 2023

Reach Subsea har et eksisterende samarbeid med Olympic Subsea for «Olympic Delta», og partene har blitt enige om å forlenge samarbeidet for hele 2023.

Selskapene vil i fellesskap markedsføre fartøyet utenfor den allerede forpliktede perioden i år, skriver offshore-energy.biz.

Det utvidede samarbeidet omfatter ytterligere 150 dager med fast arbeid for de to ROV-ene som for tiden er mobilisert på fartøyet. Reach har inngått kontrakt for å levere denne tjenesten til Olympic for charterperioden til en olje- og gassentreprenør på nivå 1.

Fortsetter det gode samarbeidet

- Markedsaktiviteten er høy, og vi er glade for å se at vi er i stand til å sikre kontrakter på tvers av en rekke segmenter. Å fortsette det gode samarbeidet med Olympic, både om ROV-tjenester og felles markedsføring av fartøy, viser at vårt felles tjenestetilbud har blitt godt oppfattet av kundene, sier Jostein Alendal, administrerende direktør i Reach Subsea.

For noen dager siden inngikk Reach Subsea en charterkontrakt og tilsvarende opsjonsordning med Olympic Subsea for et annet fartøy.

Under avtalen vil undervannsstøtte- og konstruksjonsfartøyet «Olympic Triton» støtte Reach Subsea i levering av offshore vindrelaterte tjenester.

Kilde: Offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.703