23948sdkhjf

Metizoft sikret stor-kontrakt med stor-rederi

Metizoft har signert to avtaler for levering av tjenester til et av Norges største rederier, Wilson.

– Dette var en fantastisk julegave for alle oss i Metizoft, som vil skape mye godt arbeid i årene som kommer. Det sier Toni Sandanger, Sales Director hos Metizoft, som var den som loset avtalene i havn helt på tampen av året.

130 skip

Wilson er et Bergensbasert rederi med en flåte på rundt 130 skip. Med den største såkalte «short sea»-flåten i Europa, er de det ledende rederiet innenfor sitt segment. Bedriftene har inngått avtale om både IHM vedlikehold og Metizoft sitt kjemikaliesystem over en tiårsperiode.

 – Dette er et resultat av god dialog over lengre tid, der vi har fått lov til å bygge tillit som til slutt resulterte i denne avtalen, slår Sandanger fast. 

Nikolai Berget i Wilson er også fornøyd:

- Vi er glade for å ha inngått avtale med Metizoft, og ser frem til et godt samarbeid. Sikkerheten til våre ansatte og miljøet er vår førsteprioritet, og vi jobber systematisk for å sikre en trygg arbeidsplass, sier Berget.

Må ha oppdatert HMS-sertifikat

IHM står for «Inventory of Hazardous Materials» og er en oversikt over alle skadelige stoff som befinner seg på et skip. Alle fartøy som skal innom havner i EU/EØS må ha et oppdatert og gyldig IHM-sertifikat om bord.

Metizoft Kjemikaliesystem er en løsning for registrering av kjemikalier ombord. Her kan en hente ut sikkerhetsinformasjon og registrere hvilke kjemikalier hver enkelt ombord har vært i kontakt med.

Tett kontakt

Metizoft var av de første som kunne tilby IHM-løsninger til verft, rederi og leverandører, og er fortsatt global markedsleder innen dette.

 – Gjennom tett kontakt med rederi, og andre aktører i den maritime næringen, får vi en unik innsikt i de utfordringene og kravene slike bedrifter møter, forklarer Sandanger.

– Ut fra dette kan vi fokusere på å utvikle de riktige produktene og tjenestene som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

Nytt på markedet fra Herøy-bedriften er en applikasjon og tjeneste for enklere rapportering mot ESG krav som alle bedrifter må forholde seg til fremover. 

Kilde: Metizoft

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
19 ved Ekornes-fabrikk mister jobbene sine
Norsk Industris konjunkturrapport for 2023: Rekorder og usikkerhet
Umoe Mandal med fregatt-kontrakt
Omkommet fisker var utenlandsk
Mongstad-stillas-bygging fortsetter
25 år med Havila-flagget
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.14