23948sdkhjf

YSN vokser – etablerer avdeling i Nordland

På bakgrunn av sterk vekst i medlemstallet og en større andel medlemmer i nord, åpner Yngres Stålnettverk (YSN) avdeling i Nordland. Karen Søreng innstilles som YSNs første regionleder.

- Det er både spennende og en stor glede å få tillit som regionleder for YSN Nordland. Jeg ser frem til å utvikle stålnettverket nordover samt møte nye mennesker fra hele landet, sier Karen Søreng. 

Til å bistå med regionledervervet får Søreng med seg sin kollega Evita Bakken Sandvær.

Verdien av nettverk

- Som ung og ny i stålindustrien ser jeg uten tvil verdien av å være inkludert i et nettverk med likesinnede stålinteresserte. Jeg gleder meg til å bidra i arbeidet med å etablere og utvikle YSN Nordland, supplerer Evita Bakken Sandvær. 

YSN har nærmere 20 medlemmer i Nordland. Disse har jevnt tilkommet etter nettverkets studiebesøk til Celsa Armeringsstål 29.-30. september i fjor.

På landsbasis har YSN sett nærmere en drøy dobling av medlemstallet målt fra september 2022, fra 50 til 110 medlemmer.

Økt interesse for stål blant unge

Yngres Stålnettverk er en del av Norsk Stålforbund, og landets største nettverk for unge
stålinteresserte. I løpet av høsten 2022 har interessen for nettverket vært over all forventning, og målet om ekspansjon ut av Oslo er blitt realisert.
- Vi ser frem til å realisere utvidelsen og gleder oss til å bli enda bedre kjent med våre medlemmer i nord. Med dette blir det smidigere for alle interesserte å ta del i landets største organisasjon for unge i stålindustrien, sier Aleksander Lundeland, leder i YSN og prosjektleder i Nordic Steel Group.

Karen Søreng er til daglig logistikkoordinator i Celsa Armeringsstål. Hun har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra NTNU Handelshøyskolen og en mastergrad i Logistics and Supply Chain Management fra University of Huddersfield. 

Evita Bakken Sandvær er trainee, også hun ansatt i Celsa Armeringsstål. Her jobber hun primært med sirkulærøkonomi og bærekraft. Bakken Sandvær har en mastergrad i Global Ledelse fra Nord Universitet.

Sosial plattform

- Alle unge stålinteresserte bosatt i nord er velkommen til YSN Nordland. Vi har planer om å 
arrangere en sosial sammenkomst i løpet av året, slik at både nye og gamle medlemmer får møtt hverandre og at vi får dannet en sosial plattform, forteller Søreng.

Kilde: Pressemelding fra Yngres Stålnettverk (YSN)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078