23948sdkhjf

Scana-selskap tildelt kontrakt for stigerørsystem til dypt vann

Scana-eide PSW Technology har signert en viktig avtale med Northern Ocean Operations Ltd. («Northern Ocean») for et stigerørsystem til dypvannsrigg.

Avtalen inkluderer et komplett marint stigerørsystem til Northern Ocean for ultra dypvannsoperasjoner.

Arbeidet omfatter også prosjektledelse, inspeksjon, reparasjon og logistikk av stigerørssystemet. Arbeidet starter umiddelbart og drar nytte av selskapets kjernetjenester innen logistikk, resertifisering, klargjøring og vedlikehold.

Vesentlig kontrakt

Utstyr og tjenester vil bli levert fra PSWs moderne fasiliteter på Mongstad. Dette er en vesentlig kontrakt for selskapet. En vesentlig kontrakt er over 50 millioner kroner.

- Avtalen viser den unike ekspertisen PSW har knyttet til brønnkontroll og boreutstyr for riggmarkedet. PSW har samarbeidet med internasjonale boreentreprenører siden 2010 om vedlikehold av undervanns- og boreutstyr. PSW er takknemlig for tilliten, som den valgte leverandøren for dette viktige prosjektet, sier administrerende direktør i Scana, Styrk Bekkenes.

Stor anerkjennelse

- Riggmarkedet er i bedring globalt, og PSW Technology er godt posisjonert for å betjene det økende aktivitetsnivået. Det er en stor anerkjennelse at Northern Ocean har tildelt denne kontrakten til PSW Technology, fortsetter PSW Technologys administrerende direktør Tommy Johnsen.

- Sammen med PSW vil Northern Ocean kunne levere en av verdens mest avanserte boreenheter i et gryende marked for ultradypvannsboring. Vi fortsetter å dra nytte av vårt sterke forhold til selskaper som er løsningsorienterte og lar oss levere trygg ytelse på riggene våre, sier Scott McReaken, administrerende direktør i Northern Ocean-gruppen.

Kilde: Scana

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Fra Alcoa Lista til Eramet Kvinesdal
Mange vil være med å bygge verdens første skipstunnel
TechnipFMC tildeles kontrakt for utbyggingen av tre felt på Utsirahøyden
Sveiseverksted konkurs etter 17 år
«Helge Ingstad»s skipssjef: - Alt sammen var mitt ansvar
19 ved Ekornes-fabrikk mister jobbene sine
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.157