23948sdkhjf

Reach Subsea med oppdrag i Afrika

Reach Subsea har sikret seg en betinget Letter of Award (LOA) for et prosjekt i Vest-Afrika, der det vil være en underleverandør til en "major tier-one contractor".

Oppdraget omfatter støtte til installasjon og forankring av en offshoreenhet, samt undersøkelses- og posisjoneringsoppgaver som skal utføres av selskapets datterselskap iSurvey.

Tar til i første kvartal neste år

Reach Subsea vil leie et hybriddrevet AHC/offshore konstruksjonsfartøy, mobilisert med et fjernstyrt kjøretøy (ROV) i arbeidsklassen for prosjektet.

Aktivitetene vil starte mot slutten av første kvartal 2023 og forventes å vare langt inn i Q2 2023.

– Vi opplever et solid marked for subseatjenester. Denne betydelige kontrakten forbedrer ordrereserven vår betraktelig og er bevis på det sterke verditilbudet vårt komplette og integrerte tilbud – inkludert undersøkelses- og posisjoneringstjenester levert av våre nye kolleger i iSurvey, sier administrerende direktør i Reach Subsea Jostein Alendal.

Med denne LOAen, og inkludert flere andre nylige tildelinger og utvidelser, sa Reach at de hadde vunnet kontrakter med en forventet verdi på rundt 300 millioner kroner (nesten €29 millioner) i perioden siden Q3 2022-rapporten.

Andre kontrakter

I forrige måned sikret det norske selskapet en lagerkontrakt samt flere kontraktsforlengelser som omfatter prosjekter i Trinidad og Tobago og Nord-Europa.

Kilde: Offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.114