23948sdkhjf

Aibel får forlenget rammeavtale på Johan Sverdrup

Equinor har besluttet å forlenge vedlikeholds- og modifikasjonsavtalen (VEM) på Johan Sverdrup for perioden 2023 til 2026. Aibel regner avtalen som en viktig kontrak

I 2019 ble Aibel ble sammen med Aker Solutions tildelt VEM-oppdrag på Johan Sverdrup ut 2022 som et avrop i selskapenes eksisterende VEM-rammeavtale.

Equinor har nå besluttet å videreføre denne ordningen med både Aibel og Aker Solutions til februar 2026.

- Veldig positivt

- Dette er veldig positivt for vedlikeholds- og modifikasjonsdelen av vår forretning, og spesielt for Stavanger-kontoret og fabrikasjonsarbeidet i Haugesund og offshore, sier konsernsjef i Aibel, Mads Andersen.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger fra Equinor på leveranser, kompetansen og samarbeid på Johan Sverdrup. Det har dannet grunnlag for forlengelsen av avtalen, og nå er det viktig at vi fortsetter det gode VEM-arbeidet de neste årene.

Oppdrag for 30 milliarder

I tillegg til VEM-avtalen har Aibel vært en betydelig aktør i Johan Sverdrup-utbyggingen. Selskapet har hatt oppdrag knyttet til Johan Sverdrup på rundt 30 milliarder kroner og har blant annet levert boreplattformen og P2 prosessplattformen samt de to landstrømanleggene på Haugsneset.

Kilde: Aibel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11