23948sdkhjf

Aker Solutions vinner subsea-rammeavtale med Petrobras

Aker Solutions har blitt tildelt en rammeavtale fra Petrobras og partnere for å levere undervannsproduksjonssystemer (SPS) og undervannslivssyklustjenester (SLS) for Petrobras-opererte olje- og gassfelt utenfor Brasil.

Rammeavtalen har en fast periode på fem år, fra fjerde kvartal 2022 til fjerde kvartal 2027.

Rammeavtalen vil bli administrert fra Aker Solutions’ lokasjoner i Brasil.

Omfanget av avtalen dekker levering av komplette undervannsproduksjonssystemer, inkludert utstyr som undervannstrær, selskapets siste generasjon undervannskontroller kalt "Vectus", undervannsdistribusjonsenheter og reservedeler, for Petrobras-opererte felt utenfor Brasil.

33 "juletrær"

I løpet av rammeavtalens varighet er det anslått at antall undervannstrær kan være opptil 33 trær. Dette anslaget representerer ikke et minimums- eller maksimumsbeløp.

Omfanget dekker også hele spekteret av subsea livssyklustjenester for Petrobras-opererte felt utenfor Brasil. Dette vil inkludere intervensjon, konservering og vedlikehold, samt installasjonstjenester. Servicearbeidet vil bli administrert fra Aker Solutions’ servicebase i Rio das Ostras i Rio de Janeiro, Brasil.

- Viktig offshoremarked

- Brasil er et viktig offshoremarked globalt, og vi ser frem til å fortsette vårt langvarige forhold til Petrobras. Denne milepæl-rammeavtalen er et vitnesbyrd om kvaliteten våre dyktige medarbeidere har levert over tid i Brasil, og verdienpå  våre undervannsløsninger og tjenester. Aker Solutions har vært til stede i Brasil i mer enn fire 10-år og har dokumentert resultater med å levere sikker, effektiv, bærekraftig og pålitelig drift, sier Maria Peralta, konserndirektør og leder for Aker Solutions' subsea-virksomhet.

Rammeavtalen fortsetter Aker Solutions langvarige satsing på å drive lokale partnerskap, med mer enn 50 prosent lokal innholdsrate for både SPS og SLS. Avtalen har stort fokus på sikker og bærekraftig drift, samt kontinuerlige forbedringer, inkludert økt bruk av digitale løsninger for å øke effektiviteten, optimalisere gjennomføringen og øke verdiskapingen for alle parter.

Betydelig ordreinngang

Aker Solutions forventer i første omgang å bokføre en betydelig ordreinngang i fjerde kvartal 2022 i subsea-segmentet, noe som representerer et estimat på forventet innledende arbeid som vil bli avblåst. Det fulle potensialet under den femårige faste perioden for rammeavtalen kan representere en betydelig ordreinngang over tid. Dette området representerer ikke et minimums- eller maksimumsbeløp, den totale verdien vil avhenge av kundens fremtidige krav.

Kilde: Aker Solutions

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Dette er trolig årsaken til at Tretten bru kollapset
Equinor beroliger oljeservicenæringen
Permitteringer i laksenæringen koster staten 15 millioner
Fjord1 starter testing av el-ferjer over Tysfjorden
NORCE bidrar til fortgang i elektrifisering av olje- og gassplattformer
Planer for økt gassuttak fra Oseberg godkjent
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.141