23948sdkhjf

Ellinger tildelt stål-hederspris

Per Ellinger, som i mange år har jobbet for Norsk Stål, ble nylig tildelt Norsk Stålforbunds hederspris.

Per Ellinger har i mange år jobbet som produktsjef på lange produkter hos Norsk Stål.

I statuttene for hedersprisen Stålprofilen heter det blant annet: «Hedersprisen tildeles personer som har jobbet for stålets fremme og som har gjort en spesiell og fremtredende innsats for stålbyggingens utvikling i Norge, på land eller til vanns.»

Kjent navn

I juryens begrunnelse for å velge Per Ellinger går det fram at «han er et kjent navn for de fleste i stålbransjen. Han startet sin karriere hos Daval og har vært innom flere kjente firmaer som Weland, Setsaas, CCB, British Steel og de siste årene i sin arbeidskarriere var han hos Norsk Stål. Han tilegnet seg stor kunnskap og erfaring når det gjelder standard stålprodukter – og stål til bygg, bruer, olje/gass og vannkraftverk. Per har vært en aktiv deltaker og bidragsyter på mange av Norsk Stålforbunds arrangementer gjennom mange år og har jevnlig holdt foredrag for studenter om stål med stor glød og entusiasme».

Kunnskapsrik

Per Ellinger har jobbet hos Norsk Stål i forskjellig kapasitet fra 2002 og frem til han ble pensjonert. Hans kollegaer beskriver han som en eksepsjonelt kunnskapsrik mann, som elsket å lære andre i bransjen om det han kan aller best – stål. Ikke minst var han som kollega alltid positiv, blid, løsningsorientert og en stor støtte for sine kollegaer.

Kilde: Norsk Stål

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078