23948sdkhjf

Havyard Leirvik lander kontrakt med Fjord 1

Havyard Leirvik har signert kontrakt for motorbytte på ferja MF Veøy for fergerederiet Fjord1. Ferja må gjennom en ombygging for å innfri kravene på sambandet Hellesylt- Geiranger, i verdensarvfjorden.

Kontrakten og vagl av teknisk løysing er et resultat av eit lengre og godt samarbeid imellom verft, designer og rederi.

Fartøyet vil være ferdig ombygd til neste turistsesong i Geiranger.  

Interesssant vei

- Vegen hit har vært en interessant prosess for oss, og vi setter stor pris på å bli involvert av rederi så pass tidlig. Ved tidleg involvering har vi kunnet delt både erfaring og kompetanse som sikrer en god gjennomføring for alle parter, sier salgssjef for Havyard Leirvik, Silje Smådal.

 

- Det er veldig gledelig at Fjord1 velger Havyard Leirvik som verft for ombygging av M/F Veøy. Vi er avhengig av gode og krevende kunder for å utvikle oss. Fjord1 har vært kunde hos oss på nybygging, hybridisering, service og vedlikehold. Dei har gitt oss impulser som har vært med på å utvikle verftet til det verftet vi liker å presentere i dag. Vi ser derfor fram til å ha et nytt større prosjekt sammen med dem, sier administrerende direktør Tor Leif Mongstad.

Øker ordrereserven

Videre sier Mongstad, at man er svært glad for å kunne melde til sine dyktige medarbeidere at man har inngått en kontrakt som bidrar til å øke ordrereserven inn i 2023.

- Verftet er inne i en god trend med økende ordrevolum på service og vedlikehold, og med to større prosjekt i ordreboka gir dette en god basisaktivitet for verftet de kommende månedene, sier Mongstad videre. 

Havyard Leirvik er en hjørnesteinsbedrift i området og mange har nære tilknytinger til verftet enten ved å være direkte ansatt eller gjennom andre familiære eller profesjonelle relasjoner. - Det er derfor viktig å skape en trygghet for aktiviteten og vise at vi er konkurransedyktige i et krevende marked, avslutter han.

 

Kilde: Havyard Leirvik

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094