23948sdkhjf

EIVA-SAFEX har levert 5 tonns portalkran/bukkran

EIVA-SAFEX har nylig levert en 5 tonns motorisert radiostyrt portalkran til Bluegreen Fusions avdeling ved Røraskogen i Skien.

Bluegreen Fusion har et kompetansemiljø med ledende internasjonal ekspertise på termoplast.

Visjonen er å levere verdens mest miljøvennlige løsninger for og i vann – derav navnet Bluegreen. Bluegreen Fusion fokuserer spesielt på oppdrettsnæringen, karbonfangst (CCUS) samt vanndistribusjon og fornybar energi.

Behov for ny kran

Bluegreen Fusion kjøpte en kran fra EIVA-SAFEX i 2021 og da ble det naturlig for Bluegreen Fusion å kontakte EIVA-SAFEX når behovet for en ny kran meldte seg. I produksjonen var det i perioder en del tungvint arbeid med ulike løfteoperasjoner der i hovedsak truck er blitt benyttet i produksjonshallen.

De så etter en kranløsning som kunne gjøre hverdagen litt enklere og ikke minst mer effektiv. De så det som fordelaktig å velge en portalkran som relativt enkelt kan monteres ned og tas med ved eventuell flytting senere. Portalkraner er et godt alternativ til store permanente løsninger da de har både stor løftekapasitet og er mobile med last. Utover det er det også en del fordeler med å velge radiostyring. Mer fleksibilitet for operatøren når det gjelder styring av kranen og ikke minst økt sikkerhet ved å få bedre oversikt under løfteoperasjoner.

Sakkyndig kontroll

Bluegreen Fusion har også inngått en avtale med EIVA-SAFEX for sakkyndig kontroll både på kraner og alt annet løst løfteutstyr. I tillegg har EIVA-SAFEX satt i system, merket opp utstyr og digitalisert all lovpålagt dokumentasjon.

EIVA-SAFEX er spesialister på skjære- og sveiseprosesser, løfteoperasjoner, fallsikring og fortøyningssystemer for havbruk.

 Pressemelding fra EIVA-SAFEX

Kilde: Pressemelding fra EIVA-SAFEX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Dette er trolig årsaken til at Tretten bru kollapset
Equinor beroliger oljeservicenæringen
Permitteringer i laksenæringen koster staten 15 millioner
Fjord1 starter testing av el-ferjer over Tysfjorden
NORCE bidrar til fortgang i elektrifisering av olje- og gassplattformer
Planer for økt gassuttak fra Oseberg godkjent
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109