23948sdkhjf

To US Steel-anlegg skal drives av solenergiprosjekt

To lokasjoner som tilhører US Steel skal drives av et 312 MW Arkansas solenergiprosjekt, som forventes å nå kommersiell drift i 2024.

Arkansas Public Service Commission kunngjorde godkjenningen av Driver Solar, et 312 MWdc solenergianlegg utviklet av Lightsource bp.

Prosjektet, som er planlagt å gi strøm til US Steels Big River-anlegg, og dets 3 milliarder dollar fabrikk som for tiden er under bygging, forventes å være stort nok til å drive tilsvarende 40 000 hjem.

Bærekraftige stålløsninger

- Driver Solar hjelper oss ikke bare med å nå våre robuste bærekraftsmål, men det vil også hjelpe oss med å levere bærekraftige stålløsninger for våre kunder, sier US Steels ansvarlige for bærekraft, Richard Fruehauf.

- Den fornybare energien som genereres vil drive produksjonen av verdeXTM, vårt avanserte bærekraftige stålprodukt, som består av opptil 90 prosent resirkulert stålinnhold, samt andre produkter produsert ved vårt Big River Works-anlegg, legger han til.

Nær 400 arbeidsplasser under byggingen

Lightsource bp har fullført utviklingen og tillatelsen av solcelleanlegget og vil bygge prosjektet under en byggeoverføringsavtale med Entergy Arkansas. Det forventes å gi 350 til 400 arbeidsplasser i byggefasen.

Prosjektet er konservativt anslått å bringe 36 millioner dollar i eiendomsskatt til Mississippi County over 30 års drift.

- Arkansas' største solenergiprosjekt vil bidra til å bygge amerikansk-laget bærekraftig stål, samt skape hundrevis av amerikanske arbeidsplasser for konstruksjon og på tvers av forsyningskjeden, sier Kevin Smith, administrerende direktør i Lighthouse bp i Amerika.

Kilde: Steeltimes International

Kilde: Stelltimes International

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.5