23948sdkhjf

Kontraktsboom for MMC First Process

Det har vært en produktiv tid for salgsavdelingen i MMC First Process, og selskapet har inngått ordrer for 700 millioner kroner på ei uke, noe som bidrar til å sikre videre vekst.

Etter et sterkt resultat i 2021 så fortsetter utviklingen i MMC First Process i positiv retning.

Innspurten til sommeren ble ekstra hektisk, og på få dager har selskapet signert kontrakter for hele 700 million kroner.

Fem store kontrakter

Kontraktsboomen fordeler seg på fem store kontrakter, derav to store Energy Efficiency System leveranser til to store kunder i Norge, og en dobbelsignering på to stk Stun & Bleed fartøy til NAPIER der selskapet skal levere hovedsystemet for fiskehåndtering og kjøling. I tillegg har selskapet også signert hele fire brønnbåter mellom 4000 og 6500 m3. Felles for disse fire brønnbåtene er at MMC First Process også her skal levere komplette fiskehåndteringssystem som ivaretar fiskevelferd og biomassesikkerhet.

- Signering av seks fartøy på en uke er ikke hverdagskost for oss heller, sier Frank Edvard Vike -CSO i MMC First Process.

- Veldig positivt er det at vi har lykkes med å utvikle løsninger for fiskehåndteringssystem til store Stun & Bleed fartøy. Dette arbeidet har pågått over flere år og vi vet at dette blir et nytt og spennende markedssegment for oss å jobbe videre med. Samtidig så gleder vi oss ekstra over å forankre vår posisjon som ledende på utstyr til håndtering av stor fisk i brønnbåtmarkedet, fortsetter han.

Ekstra gledelig for selskapet er det at flere av kontraktene kommer fra nye markessegment som selskapet strategisk har jobbet opp de siste årene.

- Utvikling av kuldeavdelingen til Energy Efficiency System treffer svært godt i disse dager på leveranser til lakseslakteriene  der kundene ser både det miljømessige aspeket, samtidig som de kan oppnå store økonomiske besparelser, forklarer Vike.

- Disse fem kontraktene betyr at vi har lagt et godt grunnlag for videre vekst i selskapet i årene som kommer. Vi har opparbeidet en fantastisk forutsigbarhet, og vi har mer på gang. Det arbeides med en rekke store nye prosjekter innenfor både akvakultur, energieffektivisering og villfangst segmentet, og jeg er sterk i troa på at det kommer flere signeringer i tiden framover, avslutter Vike. 

Kilde: MMC First Process

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
La ned Elko i Norge, fortsatte vedlikeholdsoppdraget i Tyskland
Beerenberg pålagt å stanse all bygging på Mongstad
I gang med reparasjonsarbeidet
Cemre velger NES for to SOV-er
Hellik Teigen ny medeier i Green Yard-konsernet
Russisk tråler måtte ha hjelp i røff sjø
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125