23948sdkhjf

Nye kontrakter gir Reach Subsea 20 millioner euro

Reach Subsea har sikret seg nye kontrakter på mer enn NOK 200 millioner totalt, inkludert en «viktig strategisk» kontrakt i Brasil.

Ifølge det norske selskapet er kontrakten i Brasil det første resultatet av et strategisk partnerskap med et brasiliansk offshoreselskap.

Oppdraget gjelder hovedsesongen 2023 og inkluderer engasjement av ett offshorefartøy med to arbeidsklasse ROV (WROV) og personell.

Viktig kontrakt

- Kontrakten i Brasil er veldig viktig for oss, ikke bare på grunn av sin store størrelse, men også siden ekspansjon i Brasil har vært høyt på agendaen vår i lang tid, og nå tar vi det første skrittet," sa administrerende direktør i Brasil. Reach Subsea, Jostein Alendal ifølge offshore-energy.biz.com.

- Markedet er stort, og vi har et flott produkttilbud etter oppkjøpene av iSURVEY og OCTIO, som vil bli ytterligere forsterket når vi lanserer våre første autonome, ubemannede offshorefartøy, Reach Remote, neste år. Sammen med vår nye brasilianske strategiske partner har vi nå åpnet opp et marked med betydelig vekstpotensial for oss, fortsetter han.

Inngikk nylig avtale

Reach Subsea inngikk nylig en avtale med Volstad Maritime om bruk av undervannsfartøyet Deep Cygnus som et «viktig steg i den langsiktige flåteplanleggingsstrategien».

Kilde: offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.312