23948sdkhjf

Kongsberg Maritime med ny thruster-kontrakt

Kongsberg Maritime (KM) har nYLIG signert en betydelig kontrakt med Med Marine i Tyrkia for å levere 32 høyytelses, fremtidssikre amerikanske thrustere for installasjon på nye Azimuth Stern Drive (ASD) slepebåter.

KM og Med Marine har et langvarig forhold til mange Kongsberg-utstyrte Med Marine-slepebåter som leverer pålitelig daglig service i de fleste av verdens største havner.

Taubåtmarkedet er svært viktig for KM, og siden i fjor har markedstrendene blitt positive etter den verdensomspennende pausen i skipsbyggingen på grunn av pandemien. Skipsfartsnæringen, terminalene og havnene som betjener den, har nå fornyet behov for slepebåter for å bistå, og generelt ser markedet veldig positivt ut.

 Populære thrustere

KMs amerikanske thrustere har vært et populært valg for disse, og i slepebåtmarkedet generelt, noe som er bevist av over 6000 globalt leverte amerikanske enheter de siste 50 årene. De amerikanske thrusterne har utviklet seg i løpet av de fem 10årene de har vært på markedet, ettersom verft søker etter måter å kutte både tid og kostnader fra båtbyggingsprosesser på, og shippingindustrien setter stadig høyere standarder for ytelse.

 US Series thrustere tilbyr nå prosjektspesifikke Computation Fluid Dynamics (CFD)-modelleringsmuligheter, mens utvalget av oppnåelige propell- og dysekombinasjoner sikrer høyest mulig standarder for driftseffektivitet.

 

SIGNERING: Daglig leder Yildiz Bozkurt Ozcan i Med Marine og Erkut Aslanoglu, Kongsberg Martims daglig leder i Tyrkia. FOTO: KONGSBERG GRUPPEN

En annen nyere funksjon er HD-glideclutchen som muliggjør kostnadseffektiv Fi-Fi (brannslukking). Tre av de 16 Med Marine-slepebåtene vil også ha KMs Pro-Duct-dyse. Denne høyeffektive dyse- og propellkombinasjonen har vist seg å gi høyere pullerttrekk for samme krafttilførsel som en tilsvarende TK-dyse.

- Solid investering

- I den maritime industrien kan du ikke bli mye mer krevende enn driftssyklusen til en slepebåts asimutdrivenhet. Etter tre 10-år med montering av Kongsberg thrustere i slepebåtene våre, vet vi at med thrusterne i USA-serien gjør vi en solid investering for våre kunder i et velprøvd, pålitelig produkt som har utviklet seg for å holde tritt med kravene fra våre moderne, høye pullert slepebåter, sier daglig leder ved Med Marine i en kommentar.

Kilde: Kongsberg Gruppen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ukrainere vil kjøpe slovakisk stålverk
Milliardkontrakter for DeepOcean
Tror ikke på corten som årsak til brukollaps
Sveisenerd utvikler nytt inspeksjonsverktøy for sveising
Det siste stålet fra ukrainske Azovtal blir armbånd
- Panikken på stålmarkedet har lagt seg
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.142