23948sdkhjf

Golden Energy Offshore Services sikret seg stor kontrakt

Golden Energy Offshore Services, som holder til i Ålesund, har sikret seg en større kontrakt i Karibien. Kontrakten skal være verd minst 7,9 millioner dollar det første året.

Golden Energy Offshore Services (GEOS) har signert en kontrakt med et ledende, internasjonalt energiselskap.

Kontrakten gjelder et generelt forsyningsoppdrag med operasjonsområde med base i Karibien. Oppstart skjer høsten 2022.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

Kontrakten løper i minimum 12 måneder og har en minimumsbetaling på USD 7,9 millioner. Det gir en driftsmargin på cirka 64 prosent. Befrakter har også en opsjon på å forlenge kontrakten i inntil ett år, som vil gi en inntekt på ytterligere USD 8 millioner. 

Godt andre-kvartal

Etter flere år preget av covid og generell nedtur for offshore-næringen, peker pilene nå oppover for Ålesund-selskapet. Selskapet hadde et godt andrekvartal, med god utnyttelse og stigende ratebilde. Så langt har det oppnådd 100 prosent utnyttelse i tredje kvartal, til attraktive rater.

– Offshore-markedet har tatt seg kraftig opp, og vi er i en periode med høy utnyttelse, som analyser viser at vil fortsette. Med fire skip, inkludert to toppmoderne nybygg, i full drift og Oaktree som ny langsiktig finansiell partner, er vi godt rigget til å ta del i veksten fremover, sier administrerende direktør Per Ivar Fagervoll.

Mulighet for forlengelse Til å oppfylle kontrakten vil GEOS bruke et av sine nybygde flerbruksskip (multi-purpose plattform service vessels eller MPSVer), Energy Empress og Energy Duchess, som begge ble levert i 2019. Dermed er GEOS sikret full utnyttelse på ett av disse skipene til utpå høsten 2023, med mulighet for forlengelse til høsten 2024.

Kilde: Golden Energy Offshore Services

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125