23948sdkhjf

De ansatte i stålbedriften ble med over i ny bedrift

Sist vinter kom beskjeden de ansatte ved Norsk Stål Tynnplater ikke ønsket seg: Bedriften i Fredrikstad skulle legges ned. Men så skjedde noe som sjelden skjer i norsk industri.

En nykommer i nabolaget meldte sin interesse for både lokaler og de ansatte i Norsk Stål Tynnplater.

Og slik endte historien for de ansatte i stålbedriften godt. De ansatte fikk jobb i Hydrovolt, som flyttet inn i lokalene til Norsk Stål Tynnplater.

Stilte krav

Ledelsen ved bedriften stilte nemlig som krav at de som skulle flytte inn i lokalene på Øra i Fredrikstad, også skulle ta med seg de ansatte i det nye selskapet. Og slik ble det.

I stedet for å gå i klinsj når beskjeden om nedleggelse av stålbedriften kom, gikk fagforeningen og ledelsen ved Norsk Stål og Tynnplater sammen om ideen.

Leid ut lokalene

Nå har Borg Havn leid ut lokalene til stålbedriften, til nettopp Hydrovolt. Det betyr at Hydrovolt, som skal resirkulere elbilbatterier, har fått egnede lokaler. Lokalene skal ifølge Fredriksstad Blad stå ferdig ved nyttårstider, og de skal primært brukes til å ta i mot brukte elbilbatterier og for demontering av disse før gjenvinning, som foregår et annet sted i Fredrikstad-området.

Kilde: Fredriksstad Blad

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125