23948sdkhjf

2021 ble tøft for Aarbakke

2021 ble ikke noe spesielt godt år for Aarbakke AS. Inntektene endte på 610,7 millioner kroner, mot mer enn en milliard året før.

Daglig leder Inge Brigt Aarbakke sier at koronapandemien er årsak til det sviktende salget.

– Fjoråret ble beintøft. Vi hadde satset enormt på undervannsinstallasjoner da det viste seg at alt arbeidet ble forsinket, sier Aaarbakke til Jærbladet.

Unngikk permitteringer

Han legger til at han er glad for at selskapet unngikk permitteringer i 2021, fordi han trenger kompetansen til de ansatte når ordrene nå begynner å komme tilbake.

Selv om inntektene ble redusert fra 1,076 milliarder kroner til 610,7 mllioner kroner, tapte ikke selskapet penger, og det er ifølge Aarbakke det viktigste.

KORONA-PÅVIRKET: Daglig leder Inge Brigt Aarbakke sier at pandemien påvirket bedriften negativt i fjor, men han er glad for at ingen ble permittert i 2021. FOTO: AARBAKKE

 Tilbake på topp i 2023/2024

Den daglige lederen sier til Jærbladet at selskapet nå skal bygge seg opp igjen, og at dette kommer til å gå bra fordi man har gode eiere som ser langsiktig. Aarbakke er også overbevist om at de kommer til å være der de var i rekordåret, og at dette kommer til å skje i 2023/2024.

– Jeg tror at vi har minst fire-fem gode år foran oss. Samtidig er det viktig å planlegge i forhold til at det vil komme nye nedturer, sier bedriftslederen til lokalavisa på Jæren avslutningsvis.

Driftsresultatet også ned

Aarbakke AS hadde i 2020 et driftsresultat på 161,5 millioner kroner. I 2021 ble dette redusert til 18 millioner kroner.

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kystverk-fartøy fikk motorstans
Japansk ståleksport-forbud til Russland
Mann fikk kran i hodet – på bedringens vei
Cruise-kontrakt for Brunvoll
Eramet Norway får 132 millioner kroner til energi- og klimaprosjekter i Sauda
DNV-ansatte får milliard-bonus
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.11