23948sdkhjf

ZINGA stål-sikrer ny svømmehall i Bodø

Den nye svømmehallen i Bodø sikres med ZINGA. – Det gir katodisk beskyttelse, er enkelt å jobbe med og spiller på lag med natur og miljø, sier entreprenøren, Dag-Egil Rugås i Finneid Sveiseverksted.

Bodø bygger nytt konkurransebasseng i en ny svømmehall i tilknytning til Nordlandsbadet. Hallen får 25 meters basseng med åtte baner. Den skal åpne dørene om et drøyt år. Først skal stålkonstruksjonen sikres med ZINGA.

– Vi er stolte over at ZINGA Filmgalvanisering ble valgt som beskyttelse mot korrosjon på stålstrukturene på den flotte, nye svømmehallen i Bodø, sier Thor Smette i Zinga AS.

Tre tonn

Zinga har så langt levert ett tonn ZINGA for sikring av stålkonstruksjonen. – Det er en stor jobb. Jeg regner med at vi trenger opp mot tre tonn før jobben er ferdig og stålet sikret, sier Rugås.

Det er hans selskap som står for jobben.

– Vi har god erfaring med ZINGA fra tidligere, både på bruer, industribygg  og i konstruksjoner for oppdrettsanlegg for smolt. ZINGA er miljøvennlig og enkelt å jobbe med. Det er bra for klima og for lakkereren, sier Rugås som mottar stålet ferdig sandblåst. Da handler det om å holde stålet rent og tørt fram til påføring av ZINGA.

Kilde: ZINGA

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.19