23948sdkhjf

Dag Vikestrand er ny daglig leder ved Fiskerstrand Verft

Dag Vikestrand er ansatt som ny daglig leder ved Fiskerstrand Verft AS. Han er 56 år og bor i Tennfjord. Han er i dag verftsdirektør ved Vard Brattvaag.

Dag Vikestrand er utdannet ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøyskole, maskinlinjen med spesialretning drift og vedlikehold av maritime maskineri systemer.

I Vard-systemet

Han har i hele sin yrkeskarriere arbeidet i den maritime næringen, i hovedsak i verftsindustrien på Sunnmøre. I en årrekke var han en del av salg-/markedsavdelingen i Vard Group og i tillegg til nåværende stilling som verftsdirektør for Vard Brattvaag siden 2019, hadde han tilsvarende stilling ved Vard Langsten i Tomrefjord fra 2013 til 2017.

Fra sin tidligere yrkeskarriere har Vikestrand erfaring som inspektør og prosjektleder i seismikk selskapet Schlumberger, Western Geco, samt som skipsrørlegger og maskinmontør ved verft. Han har også hatt en rekke styre- og tillitsverv knyttet til både yrke- og frivillig virksomhet, og er nå styreleder i Maritimt Forum Nordvest. Det er en svært kompetent og erfaren leder Fiskerstrand Verft får om bord.

Standal blir pensjonist

Dag Vikestrand vil etterfølge Magne Standal som leder av Fiskerstrand Verft AS. Etter å ha arbeidet ved verftet siden 1985, herav som daglig leder siden 2016, går han over i pensjonistenes rekker på nyåret 2023.

 

Kilde: Fiskestrand Verft

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109