23948sdkhjf

Flytter overflate-avdeling grunnet ordresvikt

Fram til nå har avdelingen for industrimaling holdt til i samme lokaler som hovedkontoret til morselskapet Norsk Overflate Teknikk (NOT). Men nå flyttes avdelingen på grunn av færre ordre.

Det betyr at de ansatte blir rammet, men alle skal få tilbud om omplassering hos morselskapet NOT, skriver Jærbladet.

– Vi får rett og slett ikke inn nok varer i forhold til ansatte, forteller direktør, Geir Ove Salte til lokalavisa.

Flere avdelinger

NOT har i dag flere avdelinger på Jæren, og ett av disse ligger på Bryne. Det er hit overflateavdelingen skal flyttes. I tillegg har selskapet hovedkontor på Nærbø, og en avdeling i Sandnes.

Salte opplyser at de fleste avdelingene i NOT har mer enn nok å gjøre for tiden, men at dette ikke gjelder avdelingen for industrimaling, og at de ansatte ved denne avdelingen tilbys omplassering. Dersom de ikke ønsker å flytte, risikerer de å måtte bli sagt opp.

FÆRRE OPPDRAG: Avdelingen for industrimaling har mindre oppdrag og flyttes fra Norsk Overflate Teknikks lokaler på Nærbø. FOTO: GOOGLE MAPS

Mindre arbeidsmengde

Direktøren sier at dette kan være aktuelt for tre til fire ansatte. Nødvendigheten av å flytte avdelingen begrunnes med mindre arbeidsmengde.

Hva som skjer med lokalene der avdelingen for industrimaling i dag holder til, er usikkert. De ansatte som er berørt, har fått informasjon om flyttingen, og man tr sikte på at flyttingen vil være gjennomført i august.

Området som i dag benyttes av industrimaling på Nærbø, er han usikker på hva vil skje med etter flyttingen til Bryne.

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063