23948sdkhjf

Kongsberg og Thales har signert langsiktig avtale

Kongsberg Defence & Aerospace (KDA) og Thales har signert en langsiktig strategisk avtale som bygger videre på deres forretningsforhold og lange samarbeidshistorie.

Thales er nok kanskje mest kjent for nordmenn for selskapet som ikke klarer å levere pass til oss.

Men det franske selskapet driver altså med mer enn passproduksjon. Nå har KDA inngått en samarbeidsavtale med Thales.

Samarbeidsområder

I henhold til et Memorandum of Understanding vil selskapene samarbeide for å utvikle samarbeidsområder innenfor de globale marine-, land-, luftfart-, romfart- og cybermarkedssegmentene, samt samarbeide innenfor European Defence Fund-programstrukturen.

Thales og Kongsberg Defence & Aerospace har historisk samarbeidet på en rekke felt, som inkluderer elektrooptiske sensorer, digitale C4I-løsninger og andre initiativer innen romfart- og landkjøretøysektoren.

Utvider samarbeidet

- Å utvide samarbeidet vårt er et naturlig utvikling – vi har allerede oppnådd mye sammen, og ønsker å utnytte våre komplementære muligheter, teknologier og ressurser for å tilby verdensledende systemer og løsninger til våre globale kunder og partnere, sier Eirik Lie, Executive Vice President i Kongsberg Gruppen og President i Kongsberg Defence & Aerospace.

- Vårt sterke forhold til Kongsberg Defence & Aerospace eksemplifiserer viktigheten av å bygge varige og pålitelige partnerskap for å betjene våre internasjonale kunder. Dagens avtale vil gjøre oss i stand til å ta vårt samarbeid et skritt videre i å bringe strategisk forsvars-, sikkerhets- og romfartsteknologi til det norske og det europeiske markedet, sier Pascale Sourisse, Senior Executive Vice-President, Thales.

 

Kilde: Kongsberg Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.171