23948sdkhjf

Hellesøy kjøper opp Rosendal

Hellesøy Verft og Rosendal Marineservice slår seg sammen.

Hellesøy Verft, som er en del av Hellesøy Holding, er et verft med lange tradisjoner.

De senere årene har bedriften utført tjenester innen stålarbeid, service- og vedlikeholdsoppdrag og utleie av industriarbeidere. Nå går det fram av en pressemelding at Hellesøy Verft har kjøpt opp Rosendal Marineservice.  Selskapet driver primært med service på og utrustning av oppdretts- og servicebåter.

NYE EIERE: Rosendal Marineservice får nye eiere, og det nye selskapet får til sammen om lag 20 ansatte. FOTO: ROSENDAL MARINESERVICE

 Utfyller hverandre

– Vi har en stund sett for oss dette. Kompetansen i de to selskapene utfyller hverandre godt. Rosendal Marineservice har et godt rykte på seg på service og vedlikehold og vi ønsker nå å utvikle selskapet innen dette segmentet i området Hardanger og Sunnhordland, slår Reinhard Lund-Mikkelson fast. Han er ny styreleder i Rosendal Marineservice.

– Vi har svært god tro på at vi klarer å tilby gode løsninger og tjenester for industrien, reiedere og oppdrettere i regionen vår ut fra dette samarbeidet, sier han videre i pressemeldingen.

STÅL: Hellesøy Verft driver også med stålarbeid, i tillegg til båtbyggeri. FOTO: HELLESØY VERFT

Til sammen 20 ansatte

Hellesøy Verft har ifølge Proff.no 19 ansatte, mens Rosendal Marineservice sysselsetter 10.

Rosendal Marineservice hadde i 2020 11,6 millioner i driftsinntekter, mens resultatet før skatt endte på minus 530.000 kroner.

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109