23948sdkhjf

Kontrakt med Nexans for fire leggearmer

Nexans fornyer sin tillit til Goodtech som leverandør av automatiseringstjenester for kabelproduksjon.

Goodtech har inngått kontrakt med Nexans Norway AS om leveranse av løsninger for autonom avlegging av HVDC-ledere.

Kontrakten omfatter 4 autonome leggearmer for Nexans sin utvidelse av egen fabrikk i Halden, og har en verdi på omlag 15 millioner kroner.

Totalansvar

Goodtechs kompetanse innen utvikling av fremtidsrettede produksjonsløsninger er sentral i prosjektet, hvor Goodtech vil ha totalansvaret for prosjektledelse, design, ingeniørtjenester og testing. Selskapets kompetanse og gjennomføringsevne gjør selskapet til en sterk samarbeidspartner for Nexans, som også bekreftes av Innkjøpssjef investeringer Lennart Wedel Jarlsberg i Nexans.

- Denne kontrakten bekrefter det tette samarbeidet med Goodtech. Vi har meget god erfaring med selskapet, både når det gjelder kvalitet og kompetanse i konkurranse med andre aktører. Goodtech sitt tilbud er i tråd med våre krav og forventninger og vi ser frem til å komme i gang.

Fornøyd

Kontrakten er nok et eksempel på en økende trend hvor Goodtech inviteres inn allerede i forprosjektfasen for å utvikle nye løsninger sammen med kundene. Konsernsjef Margrethe Hauge i Goodtech er fornøyd:

- Dette er et prosjekt der Goodtech sin tverrfaglige kompetanse blir en svært viktig del. Prosjektet bekrefter vårt gode og langvarige samarbeid med Nexans Norway AS og vi er svært takknemlige for tilliten Nexans nok en gang viser oss. Vi gleder oss til å ta fatt på nok et effektiviseringsprosjekt, og skal levere på forventning.

 

Kilde: Goodtech

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Brødrene Aa bygger den første førerløse passasjerferja
Ulykkesskipet «Rocknes» har mer enn nok å gjøre
Saltdalshytta: Ikke avklart hvem som må slutte
Ukrainere vil kjøpe slovakisk stålverk
Milliardkontrakter for DeepOcean
Tror ikke på corten som årsak til brukollaps
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.141