23948sdkhjf

Nordic Steel var med å lage Braut Haaland-kunstverket på Bryne

Kunstneren Pøbel har lagd et stort veggmaleri av Brynes store sønn, Erling Braut Haaland. Nordic Steel har bidratt med å lage hånda på verket.

Sammen med Jæren Overflatebehandling har Nordic Steel bidratt til å ferdigstille veggmaleriet til Pøbel på Bryne.

Maleriet er plassert på en stor vegg, men forballspillerens ene hånd måtte gå over taket. Det var her nabobedriftene Nordic Steel og Jæren Overfatebehandling kunne bidra.

FERDIG: Slik ser Pøbels kunstverk ut når det er ferdig. FOTO: NORDIC STEEL

Levert og behandlet

Hånda er laget i aluminium, og det er de to bedriftene som har levert materialene og behandlet aluminiumet, skriver Jærbladet.

KUNSTVERK: Pøbel har malt selve hånda på aluminiumsplata. FOTO: NORDIC STEEL

– Det har vært veldig kjekt å jobbe sammen med Pøbel, det var et spennende og positivt samarbeid. I tillegg fikk vi bidra til noe som er gøy og positivt for Bryne sammen med andre lokale aktører, sier konsernsjef Børre Lobekk i Nordic Steel til avisa. Han kan legge til at bedriften også har bidratt med det flere tonn tunge stålfundamentet som hånda er festet til, og at det har gitt en positiv driv i selskapet å få være med på prosjektet.

Viktig jobb

Etter at Nordic Steel hadde formet metallet, gikk Jæren Overflatebehandling inn i arbeidet med å overflatebehandle metallet slik at de kan tåle både vær og vind. I kroner og øre var ikke dette noe stor jobb for bedriften, men de synes det er gøy å få være med på dette prosjektet.

Når overflatebedriften hadde gjort sitt, ble hånda heist opp på taket med hjelp fra montører fra Nordic Steel Construction.

OVERFLATEBEHANDLING: Hånda er ferdig, og hånd og metallstilaset kan sendes videre til nabobedriften Jæren Overflatebehandling for sluttførelse. FOTO: NORDIC STEEL

Pøbel takket

I et innlegg på Facebook takker kunstneren selv – Pøbel – for det gode samarbeidet med de lokale partnerne, og nevner spesielt de nabobedriftene.

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094