23948sdkhjf

Fortsatt ikke full drift hos VP Metall etter brannen

I forrige uke brant det hos VP Metall i Industriparken på Raufoss. Selv om det fortsatt er stans i produksjonen, er det ingen av de ansatte som er permitterte.

Det var torsdag for ei uke siden at det begynte å brenne hos VP Metall.

Ingen av de ansatte ble skadet i brannen, men en del av bygget fikk skader, slik at det ikke har vært mulig å sette i gang produksjonen ennå.

Må evaluere hva som gikk galt

- Men så langt er fortsatt alle på jobb, forteller daglig leder Johnny Tollefsbøl til Oppland Arbeiderbald (OA).

- Det som skjedde skulle ikke ha skjedd, så vi må evaluere hva som gikk galt, sier han.

De 21 ansatte i bedriften er fortsatt på jobb. Noen av dem jobber med å rydde opp etter brannen og sette i stand lokaler og maskiner. Andre arbeider med ting som ikke er særlig påvirket av brannen.

Etablert i 2000

Tollefsbøl opplyser til avisa at det var en gnist om antente noen materialer, som var årsaken til brannen. Han kan ikke på nåværende tidspunkt si hvilke konsekvenser brannen får.

OA skriver at VP Metall etablert i 2000. Den siste tiden har bedriften vært rammet av pandemi, krigen i Ukraina og høye råvarepriser.

Bedriften tilbyr tjenester innenfor forming og bearbeiding av metaller som aluminium, stål, messing og kobber. Flere av kundene finnes i inudstriparken. I tillegg produserer VP Metall også eksplosjonsarmatur for kraftlinjer, og dette er primært eksport.

Kilde: Oppland Arbeiderblad

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111