23948sdkhjf

IKM signerer stor konsulentavtale med Aibel

IKM Alliansen, som består av selskapene IKM Consultants, Techconsult, PDS Consult og Blu Electro, er tildelt rammeavtale med Aibel AS.

Rammekontrakten har en varighet på opptil åtte år inkludert opsjoner og omfatter ingeniørfag, prosjektadministrative fag og Data/IT.

Alliansepartnerne, som er etablert i Oslo, Bergen, Haugesund, Stavanger og Hammerfest, er meget fornøyd med avtalen.

Stor kunde

- Aibel er allerede en stor og viktig kunde for oss, sier administrerende direktør i IKM Consultants, Einar Refsnes.

- Vi er takknemlig for at de nå velger våre selskap som leverandører i en så stor og langsiktig avtale. Aibel er et fremtidsrettet selskap med stort fokus på bærekraft og grønn energi, og avtalen åpner for en enda større satsning hos oss også innen dette området. De fire selskapene som samarbeider her utgjør en sterk allianse som skal bidra inn mot Aibel sin videre vekst. Vi ser på avtalen som en tillitserklæring, og det gir alliansen stor motivasjon og nye muligheter i de kommende år. Vi ser frem til å bidra med vår kompetanse i eksisterende og kommende prosjekter, supplerer Ronny Meyer, daglig leder i Techconsult AS.

 - Avtalen gir alliansen verdifull stabilitet og tilgang på nye oppdrag og prosjekter i mange år fremover. Dette har naturligvis også stor betydning for våre ansatte tilføyer Morten Langeland som er daglig leder for PDS Consult.

Ytterligere vekst

Terje Egeland, som leder Blu Electro, er spesielt opptatt av å levere høy kvalitet innenfor fagområdene elektro og automasjon som det er stort behov for i markedet, og ser med denne avtalen mulighetene for ytterligere vekst.

Selskapene har i flere år samarbeidet gjennom rammeavtaler, og har også i dag rammeavtale med Aibel AS innen konsulenttjenester. Alliansen hadde i 2021 en samlet årlig omsetning på ca. 800 millioner kroner, og sysselsetter i dag ca. 750 konsulenter fra 30 ulike nasjoner innen ingeniørtjenester og prosjektadministrative fagområder. Alliansen regner med at avtalen medfører en betydelig økning i antall ansatte.

 

Kilde: IKM Gruppen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109