23948sdkhjf

Ny storkundeansvarlig hos Norsk Stål

Norsk Stål har ansatt Adele Heidenreinch som ny storkundeansvarlig (KAM).

Verdensvante Adele Heidenreich skulle egentlig bli filmregissør da hun studerte ved college i USA.

Etter å ha bodd i Pennsylvania, Connecticut og New York bar turen tilbake til Norge og en master på BI. Hun tok et semester i Taipei, Taiwan og fikk reist en god del i regionen. I perioden etterpå har hun både jobbet seks år i London, samt åtte år i København - hovedsakelig innen shipping og relatert til salg og forhandlinger.

Gode kommunikasjonsevner

«Alt fra typiske spot-avtaler til langtidskontrakter er hun kjent med, og hennes strategiske perspektiv og effektive kommunikasjonsevner vil komme godt med i hennes nye rolle», skriver Norsk Stål i en pressemelding om nye KAM’en.

I de siste årene har Heidenreich jobbet innen reiselivsbransjen, og hennes proaktive væremåte førte til at hun vokste raskt i rollen sin. I begynnelsen av 2020 skulle hun starte opp et nytt Oslo- kontor, noe som naturligvis ble vanskelig med tanke på pandemien som brøt ut like etterpå. 

I perioden siden har hun vært en liten tur innom eiendomsbransjen, før hun innså at interessene hennes var tettere knyttet opp mot makroøkonomiske produkter og tjenester, enn det mer snevre området hun jobbet med i eiendom. Slik fikk hun øynene opp for stålbransjen og mulighetene som fantes hos Norsk Stål.

Grønnere retning

- Det er og utrolig spennende at så mye foregår i stålbransjen, og at Norsk Stål kontinuerlig jobber for å utvikle den i en grønnere retning, sier hun.

Hun legger til at «livet er for kort til å ikke ta sjanser», ogg hun gleder seg til å få prøvd seg i en helt ny bransje.

- April 2022 har vært et interessant tidspunkt å komme inn i stålbransjen på, og jeg prøver å ta til meg så mye læring jeg kan utfra den unike situasjonen stålbransjen befinner seg i for tiden, sier hun videre.

Men hittil er likevel det som har gjort størst inntrykk på Adele vært vennligheten til hennes nye kolleger, og hun gleder seg til å få tatt en skikkelig Norgesturnée for å hilse på alle face-to-face. 

Aktiv på fritiden

På privaten er hun like rå som på jobbfronten - hun driver aktivt med langrenn og rulleski. I fjor deltok hun til og med i Norgescupen! Ellers elsker hun å reise verden rundt, og en funfact om henne er at hun har besøkt hele 72 land. 

 

Kilde: Norsk Stål

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
MMC First Process lanserer miljøfond
DeepOcean i samarbeid om å utføre miljøstudier offshore
Grunnrenteskatt: Verft taper oppdrag for 700 millioner
SSAB gjør endringer etter nabo-klager
Otto Olsen sikter mot å bli CO2-nøytrale med solcellepanel
Gruvebil laget av fossilfritt stål
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.111