23948sdkhjf

IKM Testing har signert kontrakt for Tyra Redevelopment

TotalEnergies EP Danmark A/S sammen med Danish Underground Consurtium partnerne Noreco og Nordsøfonden har tildelt IKM Testing AS kontrakt på Tyra Redevelopment prosjektet.

Kontrakten vil bli ledet fra IKM Testing sitt hovedkontor på Sola, og vil gi høy
aktivitet offshore på dansk sokkel gjennom 2022-2023. 

Kontrakten inkluderer nitrogen/helium lekkasjetesting og ferdigstillelse under oppkopling av syv nye Tyra II plattformer. I tillegg skal det utføres omfattende arbeid med vanntømming og preservering av undervannsrørledninger som knytter plattformene sammen.

Tyra Redevelopment

Tyra Redevelopment prosjektet har vært en suksess for IKM Testing. I 2019-2020 fullførte IKM Testing Norge en kontrakt på rengjøring og klargjøring før fjerning av eksisterende plattformer og tilhørende undervannsrørledninger på feltet. IKM Testing Asia har gjennom 2021 utført nitrogen/helium lekkasjetesting og ferdigstillelse av brønnhode- og stigerørplattformene bygget ved Sembcorp Marine verft i Singapore, og utfører for tiden ingeniørtjenester, nitrogen/helium lekkasjetesting og ferdigstillelse på prosessmodulen som er under bygging ved McDermott verft i Batam Indonesia.

TILDELT KONTRAKT: TotalEnergies EP Danmark A/S sammen med Danish Underground Consurtium partnerne Noreco og Nordsøfonden har tildelt IKM Testing AS kontrakt på Tyra Redevelopment prosjektet. FOTO: IKM TESTING

IKM Testing har hatt rammeavtale med TotalEnergies EP Danmark A/S (tidl. Mærsk Olie Og Gas) siden 2000, men har aldri tidligere vært involvert i et så omfattende enkeltprosjekt på dansk sokkel. IKM Testing har vært involvert i alle større utviklingsprosjekter på norsk sokkel og har stor kompetanse på sikker oppkobling og igangkjøring av nye installasjoner.

Svært glade

- Vi er svært glade for at TotalEnergies EP Danmark A/S nok en gang har tildelt oss en betydelig kontrakt sier Jens Bolme, internasjonal salgs- og markedsdirektør i IKM Testing.

- Dette viser vår evne til å vinne gjentatte kontrakter ved å tilby kostnadseffektive løsninger til kunden, legger han til.

Kilde: IKM Testing

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Brødrene Aa bygger den første førerløse passasjerferja
Ulykkesskipet «Rocknes» har mer enn nok å gjøre
Saltdalshytta: Ikke avklart hvem som må slutte
Ukrainere vil kjøpe slovakisk stålverk
Milliardkontrakter for DeepOcean
Tror ikke på corten som årsak til brukollaps
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.172