23948sdkhjf

Klare for nye utfordringer hos Norsk Stål

Etter 25 år i salg er Steinar Østby klar for nye utfordringer ved innkjøpsavdelingen til Norsk Stål. Både han og Elin Langholm har trådt inn i nye stillinger på innkjøp denne vinteren.

- Det som er gøy med endringene i innkjøp er at vi gir muligheten til folk som har jobbet lenge i selskapet til å prøve noe nytt. Foruten om å kjenne systemene, menneskene og organisasjonen, kommer de inn med flere perspektiver og synspunkter som gjør at vi kan forbedre oss til kundenes beste. Begge to er også et godt eksempel på den moderne arbeidsplassen, hvor man kan jobbe desentralisert innenfor same funksjon som tidligere var samlokalisert, sier Norsk Ståls innkjøpssjef. 

ENDRET STILLING: Elin Langholm har fått nye oppgaver i Norsk Stål. FOTO: NORSK STÅL

Jobbet seg oppover

Siden august 1995 har Steinar Østby vært en del av Norsk Stål (den gang Leif Hübert Stål AS). Han startet i produksjon ved avdelingen i Larvik, men har tilbragt majoriteten av karrieren sin som selger i bedriften. 

-Norsk Stål er en trygg og god arbeidsplass som har gitt meg en mengde gode kollegaer. I tillegg er produktet vi selger noe som aldri går av mote, og det har egenskaper som egner seg godt til gjenvinning og gjenbruk. Stålbransjen er et solid og trygt sted å jobbe, også fremover. Også er det gøy å jobbe i en bedrift med investeringsvillig eier, da bedriften er i stadig utviklingsier Steinar.

 

Kilde: Norsk Stål

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Dette er trolig årsaken til at Tretten bru kollapset
Equinor beroliger oljeservicenæringen
Permitteringer i laksenæringen koster staten 15 millioner
Fjord1 starter testing av el-ferjer over Tysfjorden
NORCE bidrar til fortgang i elektrifisering av olje- og gassplattformer
Planer for økt gassuttak fra Oseberg godkjent
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.104