23948sdkhjf

Geir Larsen til Brunvoll

Geir Larsen (51) går til ny jobb i Brunvoll i løpet av våren/sommeren 2022, etter nærmere avtale med hans nåværende arbeidsgiver.

Larsen tar etter hvert over som konserndirektør for salg etter Per Olav Løkseth (68), som har mer enn 40 års fartstid i Brunvoll.

Løkseth vil på sikt gå av med pensjon, men vil være i Brunvoll en god stund etter Larsen sin oppstart for å sikre kontinuitet.

Fra Norwegian Electric Systems

Larsen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norwegian Electric Systems AS (NES), og han har lang ledererfaring fra maritim teknologi og skipsverft.

- Jeg er stolt og ydmyk av å kunne bli en del av Brunvoll-teamet. Det er store sko å fylle etter Per Olav Løkseth og hans lange historie i Brunvoll. Med flinke og erfarne folk i avdelingen skal vi få til dette sammen. Denne rollen er en perfekt mulighet for meg, og jeg gleder meg til å bidra til videre vekst og utvikling i et så solid, renommert og innovativt lokalt eid konsern, sier Geir Larsen.

Verdig etterfølger

- Vi er veldig godt fornøyde med å ha funnet en verdig etterfølger etter Per Olav Løkseth. Geir har lang og solid erfaring i maritime næring, lokal tilknytning og ikke minst tror vi han er en person som vil gli godt inn i kulturen Per Olav og resten av teamet har bygget opp gjennom mange år. Vi ser frem til en videre utvikling av salgsorganisasjonen vår under Geir sin ledelse, sier konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal.

Kilde: Brunvoll

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Brødrene Aa bygger den første førerløse passasjerferja
Ulykkesskipet «Rocknes» har mer enn nok å gjøre
Saltdalshytta: Ikke avklart hvem som må slutte
Ukrainere vil kjøpe slovakisk stålverk
Milliardkontrakter for DeepOcean
Tror ikke på corten som årsak til brukollaps
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.14