23948sdkhjf

Ny offshore vind-kontrakt for Reach Subsea

Kontrakten er vunnet på en havvindfarm i Nordsjøen, og Reach Subsea vil utplassere fartøyet «Olympic Challenger» for jobben.

Reach Subsea har ikke oppgitt noen konkrete detaljer om hvilken havvind-park det er snakk om.

- Denne kontrakten med en ny kunde er en viktig milepæl i utviklingen av vårt fornybar energi-segment. Vår evne til å levere kvalitetsløsninger med en kort tidslinje har vært en avgjørende faktor for at vi er blitt tildelt kontrakten. Vi ser også fram til å levere andre tjenester til denne nye kunden, sier adm. dir. Jostein Alendal i Reach Subsea.

80 prosjektdager

I forbindelse med jobben, som er planlagt for 80 prosjektdager, skal Reach Subsea bruke fartøyet «Olympic Challenger». Dette er et fartøy som ble bygget i 2008, og gjennomgikk en større oppgradering i fjor.

I 2018 inngikk Reach Subsea og Olympic Subsea en avtale om at førstnevnte kunne bruke fartøyet for to år, med en opsjon på ytterligere et år.

Ny avtale

I november i fjor inngikk Reach Subsea og Olympic Subsea en ny avtale for «Olympic Challenger», der fartøyet kunne bli brukt til operasjoner i første kvartal 2022. Fartøyet skal leveres tilbake til Olympic Subsea i fjerde kvartal i år.

 Kilde: offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125