23948sdkhjf

DeepOcean med kontrakt på britisk sokkel

Den britiske virksomheten til DeepOcean har blitt tildelt en betydelig kontrakt av Spirit Energy Production UK Ltd. for fjernings- og gjenvinningstjenester tilknyttet operatørselskapets demoleringsportefølje.

DeepOcean skal samarbeide med Heerema Marine Contractors for å gjennomføre arbeidet. 

EPRD-kontrakten (engineering, preparations, removal and disposal) innbefatter både fast avtalte prosjekter og opsjoner på tilleggsleveranser som kan bli utøvd gjennom kontraktsperioden. DeepOcean skal ledes sitt arbeid utfra selskapets kontor i Aberdeen, Storbritannia.

Stor kontrakt

Det faste omfanget omfatter demolering av både A-Fields og Ensign-feltene, mens opsjonene omhandler arbeid på opptil 10 felt i den sørlige delen av Nordsjøen, I både britisk og nederlandsk sektor.

– Dette er en stor kontrakt for DeepOcean. Vi har i løpet av de seneste 18 månedene styrket bemanningen vår i Aberdeen for å gjøre oss i stand til å påta oss store prosjekter som dette. Vi ser frem til å støtte demoleringsarbeidet til Spirit Energy, sier Robin Mawhinney, som leder DeepOceans kontor i Aberdeen.

Etter et felles anbud levert i samarbeid med Heeema Marine Contractors, har begge firmaene sikret seg kontrakter som vil bli utført under en trepartssamarbeidsavtale.

DeepOcean vil være ansvarlig for fjerning og gjenvinning av alt subseautstyr på de aktuelle feltene, mens Heerema vil fjerne og resirkulere plattformdekk og -understell. Subsea-arbeidet vil involvere en rekke av fartøyene i flåten til DeepOcean og typisk innbefatte undervannsstrukturer, rigide og fleksible rørledninger, navlestrenger, betongfundamenter, samt tilhørende ingeniør- og prosjekteringstjenester.

Tidlig involvering

– Tidlig involvering og nært samarbeid med Heerema i anbudsfasen har gjort oss i stand til å utvikle en gjennomføringsstrategi som er bygget på samarbeid, kapasitet og fleksibilitet. Å tilby smarte løsninger for å løse kundenes utfordringer er nøkkelen i dagens marked. Denne kontrakten anerkjenner evnen vår til å levere innovative, kostnadseffektive og trygge gjenvinningsløsninger som møter kundens forventninger, sier Robin Mawhinney.

DeepOcean har ikke oppgitt verdien på kontrakten.

 

Kilde: DeepOcean

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11