23948sdkhjf

Myklebust Verft leverer brønnbåt til Sølvtrans

Myklebust Verft har nylig levert brønnbåten “Ronja Nærøysund” til Sølvtrans Rederi.

Fartøyet er verftets byggenummer 76 og det fjerde i rekken av avanserte brønnbåter til det største brønnbåtrederiet i verden.

– Vi er svært fornøyde med at fartøyet er levert og klart for oppdrag. Samarbeidet med Myklebust har vært bra og vi overtar et topp moderne fartøy av høy kvalitet som vi gleder oss til å sette i drift, sier daglig leder Robin Halsebakk i Sølvtrans.

Lastekapasitet på 4000 m3

Fartøyet har en lastekapasitet på 4000 m3 og er bygd for å ivareta fiskevelferd på en best mulig måte. I tillegg har skipet installert batteripakke for å møte framtidens miljøkrav.

– «Ronja Nærøysund» er et produkt vi er svært stolte av å levere fra oss, og våre ansatte har gjort en formidabel jobb. En framtidsretta brønnbåt som dette er komplekst å bygge, og et tett og godt samarbeidet med rederi og underleverandører er også avgjørende for å lykkes, sier daglig leder Lars Conradi Andersen i Myklebust Verft.

To fartøy i ordreboka

Samarbeidet mellom Myklebust Verft og Sølvtrans fortsetter, og verftet har ytterligere to fartøy i ordreboken til samme rederi. Skroget til bygg 77 kom til Myklebust i forrige uke, mens skroget til bygg 78 er under bygging i Tyrkia.

– Situasjonen ved Myklebust er i bedring etter et krevende fjorår. Vi ser lysning i covid-situasjonen og har bra med arbeid i 2022. Samtidig jobber vi med å få på plass mer arbeid ut over i 2023, avslutter Conradi Andersen.

Kilde: Myklebust Verft

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078